Tuesday, 27 November 2012

Kelass kau!!!!

Dengan gigihnya aku buat entry untuk hari ni walaupun penat baru sampai dari Kuantan tak hilang lagi...komited sangatla  katanya...hahaha..

Niat sebenar tadi just nak bukak Fesbuk je sebab dah 2 hari tak jenguk-jenguk kat situ...walaupun aku ni tak la femes mana kat fesbuk, tapi tetap juga mengharap ada yang komen-komen ke, like-like ke gambar aku kat fesbuk tu..bajet hot katanya...(mohon ada yang terasa)..huahahahaha

Tengah dok kusyuk baca status kawan-kawan, ada satu benda yang menarik perhatian aku..

Member baik aku time sekolah menengah dulu dah ada boyfriend sekarang...bukan calang-calang orang dia dapat. Mat salleh tu...kelasss kau jahh!!!...aku salute habis la kat hang..

Tindakan yang agak berani bila dia upload gambar-gambar mesra dengan mat salleh tu. Aku bukan nya nak jeles atau apa. Cuma risau dengan pandangan orang lain yang tengok jugak gambar tu..in case kalau family dia dapat tahu ke...tak ke pecah lobang nanti...

Aku ada la warning kat dia..then dia balas, "aku dah penat jadi hipokrit, tipu diri sendiri..terpaksa berlakon depan semua orang...in fact, i'm not happy about it...aku nak juga rasa bahagia dengan jalan hidup yang aku sendiri pilih.."


Speechless aku bila dia cakap macam tu..ada betulnya jugak..tapi entah la. Aku sendiri tak tau nak komen apa. Dia sendiri dah buat keputusan macam tu.

Aku cuma dapat tumpang gembira bila tengok kebahagiaan yang dia kecapi sekarang. Aku dah lama kenal dia. Sama-sama dicaci dihina dulu. He deserve what he get now...



Aku bila lagi...oppppsss..hahahah...tiba-tiba rindu kat H...dah 2 hari tak jumpa dia...

Sunday, 25 November 2012

Dating dengan H


Chewahh!!! Aku baru saja balik dating dengan H tadi...dating katanya...hahahaha..Padahal keluar makan aje tadi. 

Baru saja lepas mandi tadi, tiba-tiba henpon berbunyi. Check tengok ada mesej dari H. Terus berbunga-bunga hati. Dia ajak makan kat luar. Tak banyak soal aku jawab onn je. Peluang dapat keluar bersama tak kan nak tolak kot...hahahaha

Dia ni memang jenis kuat makan. Tapi badan tak naik pun aku tengok. Sedang elok aje. Makan pulak tak memilih. Bedal semua. Tak macam aku, makan kena beringat, minum kena bersukat. Nak jaga badan punya pasal. Baru lah sepadan dengan H...hahahahaha..berangan lebih je aku...

Seperti biasa, kalau keluar mesti naik kereta dia. Aku pula mana mampu nak beli kereta lagi. Kira betul la tu kan...Boyfriend la yang kena bawak kereta...

Lama juga la keluar makan dengan H tadi...sambil layan tengok bola, Malaysia lawan Singapore..Aku pun buat-buat la minat tengok bola.. Padahal bola lain yang aku tengok..hahahaha, gatal giler aku ni...Jangan pikir bukan-bukan ye...tak nampak pun sebenarnya.

Time sedap-sedap tengah borak dengan H lepas makan tadi, ada la 1 couple baru masuk kat gerai. Yang perempuan tu muka pun ala-ala aje. Yang lelaki tu pulak dah macam muka orang pecah rumah..elok sangat la tu...Menggedik sial perempuan tu...Naik meluat aku tengok. Cakap saja meleret-leret. Siap lentok-lentok macam orang patah tengkuk. Yang buat aku lagi menyampah, mata perempuan tak habis-habis jeling ke arah aku dengan H...tahu la balak kau tu tak de rupa.

Kadang-kadang aku berangan jugak la. Alangkah bagusnya kalau aku dapat couple dengan H. Jujur aku cakap, before ni aku mana pernah ada pengalaman couple lelaki, apatah lagi dengan perempuan. Cemburu juga tengok pasangan yang bahagia dating sana sini....Teringin nak bermanja dengan mana-mana lelaki...hmmm..

Setiap kali keluar dengan H ni, aku cukup risau kalau aku tak dapat nak kawal diri. Cukup seksa aku pendam perasaan ni. Agak-agak kalau H dapat tahu yang aku ni gay dan minat pulak dekat dia. Macam mana penerimaan dia nanti. Aku tak nak la hubungan yang OK sekarang ni jadi KO pulak lepas dia dapat tahu...

Sebab tu aku simpan sorang-sorang saja perasaan ni. Dapat minat dia dalam hati pun sudah cukup bahagia buat aku...

Ni aku senyap-senyap curi gambar H daripada FB dia...untuk simpanan peribadi. In case kalau rindu tiba-tiba nanti....hehehehe...



Kawan baru yang hensem...

Ni lah kesan nya bila tido lewat...dah masuk waktu Zuhur baru bangun..Hahahahah...biasa la hari cuti. Time ni la aku nak qada' balik waktu tidur yang tak cukup sebelum ni. Esok dah nak kena ke Kuantan, ada kursus  3 hari sampai Rabu..next week memang agak busy. Itu belum lagi nak kena buat laporan akhir tahun unit...huarghhh!!!!

Ok..pasal kerja tolak tepi dulu..hehehe..aku nak cerita sikit pasal member baru yang aku kenal kat sini. Aku pernah bagitau yang aku jenis susah nak buat kawan dengan orang terutamanya lelaki..Mula-mula masuk kerja kat sini agak lonely la jugak..mana2 pergi pun sorang2 je. Tapi aku x kesah, lebih selesa macam tu.

Budak ni baru macam aku juga kat hospital ni. Cuma dia lapor diri lewat sikit dari aku. Biar aku gelar budak ni sebagai H sahaja...H ni muda lagi, baru nak masuk 21..Muka memang tip top habis. Hensem siot..badan pulak sedang-sedang macam pemain rugby. Fisrt time nampak dia time aku nak jumpa pengarah kat bilik dia. H masa tu tengah ditemu-ramah oleh pengarah. Biasa la staff baru, aku mula-mula masuk dulu pun kena menghadap pengarah hospital untuk ditemu bual...Sesi suai kenal katanya...

sedap kalau dapat peluk ni
Ok..dalam hati aku time tu terus target budak ni..Tapi aku buat-buat tak nampak aje dia sebab ada benda lagi penting aku nak cakap dengan pengarah masa tu. Dan memang rezeki aku kot nak usya H lama-lama...pengarah jenis banyak membebel. Satu aku cakap, panjang berjela dia bagi komen. Bukan dengar pun orang tua tu mencarut apa. Aku lebih concentrate jeling budak tu....gatal gila kan...hahahaha..

intai menerusi cermin bilik aku kalau-kalau H lalu
Agak lama jugak lepas dari pertemuan pertama tu aku tak terserempak dengan H. Aku pun busy dengan kerja. Hati teringin juga nak usya lagi dia....Tapi bila pikir balik. Aku tak nak la nampak sangat jalangnya...Terhegeh-hegeh lalu lalang depan office pentadbiran semata-mata nak tengok muka hensem si H..sorry aku bukan desperate sangat ye...

Nak dijadikan cerita lepas aje raya haji, entah macam mana aku boleh rapat dengan H..asalnya dia datang kat unit aku..nak buat inspection katanya (memang rutin kerja dia buat inspection kat setiap unit)...Pastu aku pun ambik la peluang yang ada tu borak-borak dengan dia...Rupanya H ni peramah orangnya. Senang diajak berbual...aku ingat kalau orang hot macam dia ni sombong sikit...Tapi H ni sangat baik dan tak menyombong..Petang tu lepas habis waktu kerja, dia ajak minum kat kafe..Bosan menghadap kerja katanya..Aku apa lagi, sepantas kilat la setuju...



So sampai sekarang la kami berkawan...kadang-kadang keluar gi makan sama-sama...setiap kali bersama dengan H, aku memang tak boleh tahan. Mata mesti nak menjelajah pelusuk tubuh mamat ni. Pada pandangan aku, H ni mungkin straight..tapi tak tahu la..kalau gay, ok jugak kan...hahahaha....

Mak aihhhh..petang2 macam ni buat aku mengantuk...dah la tadi baru lepas keluar makan dengan H...zzzzzzzzzzzz....sambung tido.




Friday, 23 November 2012

dilema seorang gay.....

Bukan main lagi tajuk entri kali ni kan...aku sendiri tak tau macam mana boleh terlintas dalam kepala otak untuk kupas topik ni. Mungkin ramai yang dah biasa baca artikel seumpama ini sama ada kat majalah ataupun internet. Tapi entri ini lebih menjurus ke arah kehidupan peribadi aku sendiri. So, sapa-sapa yang berminat boleh baca. Kalau tak nak, terserah anda...



Aku sendiri tak ingat dan tak tahu macam mana aku boleh terjebak dalam dunia gay ni. Yang aku tahu, memang sejak dari sekolah rendah lagi aku lebih tertarik memandang lelaki-lelaki tampan. Sampaikan abang sendiri pun aku boleh admire...hahahaha....(untong la ada abang yang kacak).

Tapi alhamdulillah sampai sekarang aku masih lagi tak pernah melakukan seks dengan mana-mana lelaki...(suci katanya). Lagipun aku nih biasa-biasa ajer orangnya. Mana mungkin ada yang tertarik...

Ok berbalik kepada topik utama. Memilih untuk menjalani kehidupan sebagai lelaki songsang ini bukannya mudah. Terutamanya bagi lelaki yang masih lagi keliru dengan seksualiti mereka. Macam aku, kadang-kadang aku terpikir betul ke ini jalan hidup yang aku inginkan sebenarnya. Lebih-lebih lagi bila memikirkan ajaran Islam sememangnya menentang keras perkara ini. 

Aku yakin ramai gay-gay di luar sana paling risau sekiranya famili mereka dapat tahu rahsia kehidupan gay mereka. Aku sendiri macam tu juga. Abah dan mak tentunya insan-insan yang akan kecewa bila dapat tahu anak lelaki mereka yang sorang ni boleh terjerumus dalam hubungan songsang ni. Bila pandang aje wajah kedua-dua insan yang paling aku sayang ni, rasa bersalah sangat-sangat. Aku tak pernah salahkan mereka dalam hal ni. Kehidupan ini aku sendiri yang pilih.

Kelass kau Jah...

Itu belum lagi kena berahsia dengan teman sekeliling. Ramai jugak yang asyik tanya ....bila aku nak ada girlfriend..tak teringin ke nak ada mak we...selalunya bila soalan cepumas ini diutarakan kat aku, jawapan standard yang aku bagi adalah...nak fokus kat career dulu, kumpul duit banyak-banyak baru boleh cari awek...Time belajar dulu tak selalu sangat disoal..Tapi bila dah start kerja ni, frekuensi pertanyaan tu dah berlipat kali ganda. Yang selalu sibuk dok tanya tu sedara la. Yang jenis suka jaga tepi kain orang...nyampah giler aku...

Ramai juga yang sudah berkahwin tapi masih lagi main dengan jantan lain. Bayangkan berapa ramai insan yang dah mereka hancurkan. Pernah juga perkara terlintas di fikiran aku, adakah aku juga macam ni kelak bila dah berkahwin...(itupun kalau dapat kawin)


Aku pernah berniat untuk berubah. Tapi apakan daya, iman aku tak cukup kuat untuk melawan nafsu. Tangan ni sentiasa gatal aje nak buka blog-blog gay dan laman web gay. Banyak sangat godaan sampai niat nak berubah terkubur macam tu sahaja. 

Beberapa tahun yang lepas (tak ingat bila), masa chatting dengan salah seorang member kamceng (gay jugak)...dia kata kenapa perlu nak tipu diri sendiri kalau dah itu diri kita yang sebenar. If that is the only way for us to be happy, then just go with the flow. Kita juga berhak untuk merasai kebahagiaan seperti orang lain...Dan kawan aku ni sekarang hidup happy dengan boyfren mat salleh...

Hmmm...sebenarnya banyak lagi yang aku nak kongsi. Tapi mata nak makin berat. Esok ada aktiviti riadah yang aku kena join....malas betul nak bangun awal time cuti ni. Wokey aku rasa cukup lah untuk kali ni. Salam satu Malaysia...peace no war....








Thursday, 15 November 2012

Salam Maal Hijrah.....

Kepada semua yang menganut agama Islam selamat menyambut tahun baru, 1 Muharram 1434 H.....

Semoga kita semua menjadi yang lebih baik daripada sebelumnya di tahun baru ini...aminnn....

Wednesday, 14 November 2012

Permulaan baru....

Kindaichi Kid start a new life....


Actually aku dah ada satu blog before ni. Dah agak lama x update kat blog tu sampai lupa password apa semua. Tetibe baru-baru ni aku macam teringin nak start blogging balik. Kali ni aku nak buat secara private sikit. Aku tak mau dedahkan identiti sebenar aku. Bukan berlagak poyo atau apa. Cuma aku lebih selesa macam ni. Mudah untuk aku share segala benda tanpa perlu rasa malu kalau orang lain tahu.

 Aku open untuk sesiapa yang sudi nak singgah kat blog aku. Dan boleh juga kalau nak bagi komen2 membina. Kalau nak kutuk2 tu pon aku x kisah. Mulut orang kan, bukan boleh nak dikawal. Agak2 kalau yang melampau tu aku delete je terus.

Mengenai diri aku, aku hanya boleh cakap yang aku ni simple aje orang nye. Muka pon biasa-biasa. Dan aku mengaku yang aku mempunyai perasaan terhadap lelaki...atau bahasa yang lebih mudah gay.....

Selama hampir 10 tahun aku pendam rahsia ni sorang2. Memang penat bilamana terpaksa berlakon straight depan family dan kawan-kawan. Tapi inilah hakikat yang aku terpaksa lalui. Aku belum cukup kuat utk open kat semua mengenai sisi hitam aku. Dan aku yakin mak dan abah pasti sedih kalau dapat tahu anak mereka jadi begini.....

Hmmmm....umur pon dah mencecah 23 tahun. Alhamdulillah  baru aje start kerja kat hospital di Pahang (x bleh bagitau nama hospital, takut ada yg dapat kenal nnti). Kerjaya pon dah ok so far. Sekarang masa untuk aku cari kebahagiaan aku sendiri....

Wokey...cukup kot sampai sini...chow...



Masih jauh lagi perjalanan yg perlu aku tempuhi....



Followers

World Clock