Thursday, 6 December 2012

Aku comel....muahahahaha

Happy..gembira...riang...hahahahaha...dah macam orang sewel aje aku malam ni..sengih sampai ke telinga..kalau orang nampak tentu ingat aku gila..

Mestilah gumbira, baru aje keluar makan dengan H....terus hilang rajuk pasal kes petang tadi...tengah tidur time lepas maghrib tadi, tiba-tiba mesej dari H masuk...macam biasa larr dia ajak makan kat luar...

Malam ni makan berdua dengan dia aje...aku ingatkan tadi dia ajak yang lain sama...may be dia perasan kot yang aku merajuk kat dia...kes nak pujuk balik la ni...muahahahahaha..(perasan giler)..padahal orang tu x tau ape-ape pun...

Lepas makan..lepak-lepak kejap..borak entah apa-apa dengan dia.. Pastu ingatkan nak balik terus..dia ajak gi lepak kat kedai makan satu lagi....rupanya member-member lain tengah lepak kat sana...

Bila sampai je kat sana, dorang semua dok puji aku nampak comel sangat la malam ni...siap ada yang kata aku dengan H dah macam couple...aku ketawa je la bila dengar dorang cakap macam tu..tapi dalam hati tok sah nak kata la...suka bukan main...pastu aku pandang la H, dia macam biasa tak banyak cakap..just senyum...owh!!!.sweet giler muka dia bila senyum macam tu..

Ada la sorang staff lelaki baru ni...dia kira staff yang paling baru kat hospital..tapi dah kamceng dengan kami semua..aku pun baru je rapat dengan dorang semua sejak balik dari event kat Putrajaya hari tu..

Dari hari tu lagi aku perasan yang dia macam nak rapat dengan aku...x tau la yang aku perasan sendiri atau apa...memang mata dia dok ambil peluang nak usya aku...dan aku yakin sangat-sangat yang dia gay jugak...

Macam tadi pun, dia dok panggil aku adik comel...pastu tarik tangan aku suruh duduk sebelah dia...siap nak tolong orderkan makanan lagi...tapi sebab aku baru aje lepas makan dengan H sebelum tu..aku just tolak dengan cara baik...itu pun dia suruh jugak aku habiskan makanan dia...aku pula jenis yang susah nak tolak pemberian orang...lagi pun orang tu dah beria-ria pelawa..

Sepanjang  duduk kat gerai tu, tangan dia asyik letak kat bahu aku...pastu dia interview segala benda pasal aku...dari keluarga smapai la aku belajar mana pun dia dok tanya...aku layan je la...yang H pulak seronok berbual dengan member lagi sorang..entah apa dorang sembang..biasa la lelaki kalau dah jumpa topik best untuk dibualkan....aku malas nak join dorang...so, terpaksa la layan mamat sebelah aku tu....

Orang dia boleh tahan jugak...tapi bukan jenis yang aku taste...lagipun aku tetap setia pada H sorang...muahahahaha...


Aku pun pelik la...cute sangat ke aku malam ni sampai dorang semua dok puji...kembang jugak le aku dibuatnya..tapi bila dah dok puji selalu, aku jadi segan jugak...aku rasa biasa aje..macam orang lain juga..ada mata, ada hidung...merendah diri katanya..muahahahahaha...

Wokey...sudah mengantuk...harap-harap dapat mimpi indah bersama H malam ni...muahahaha...angau terlebih...








3 comments:

  1. Hahaha comel kat maner xtau....entah2 si H dah pakat ngan semua suruh ckp ko comel...hahah apa2 pun enjoy saat2 yang indah ngan H....remember, setia pada satu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. may be kot...hahahaha...entah la bro, macam aku sorang je yang berharap...

      Delete
  2. Love require sacrifices my buddy, welcome to the club :)

    ReplyDelete

Followers

World Clock