Monday, 10 December 2012

Miss him......

Betul apa orang cakap selama ni...bila dah berjauhan dengan orang tersayang, seksa nya Tuhan saja yang tahu...

H ada kursus 3 hari kat Kuantan....hari Khamis baru balik...baru sehari x nampak muka dia, aku dah jadi sasau..muahahahahaha...terokkk nya...

Nasib la hari ni banyak kerja nak kena settle...so, aku x la teringat dia sangat...bila dah concentrate buat kerja tu, dapat juga la lupakan sekejap perasaan rindu yang membuak-buak ni...

Tapi sedih jugak rasa...H x mesej pon aku...nampak sgt dia tak ingat aku langsung...hmmmm.....kita ni je la yang tergedik2 rindu kat dia....

Petang tadi lepas habis kerja, member2 ajak kuar minum..hilang sikit kusut kat kepala nih bila lepak-lepak ngan dorang semua...hehehehe, yang best nya aku ada teman pengganti...hari tu aku ada citer pasal sorang staff baru yang suka sangat usya2 aku kan...haaa, tadi pun dia macam ada bagi hint yang dia suka kat aku...(habis la..aku curang kat H)....

Aku duduk sebelah dia time lepak kat gerai mamak tadi...Dia bukan main lagi amik kesempatan pegang-pegang tangan aku..nasib la orang lain tak perasan...aku buat bodo je la...sambil tu layan la jugak...gersang katanya..muahahahahaha...

Kadang-kadang tu aku jadi berbelah bahagi...sama ada masih nak tunggu, mengharap balasan kasih daripada H..ataupun sambar aje mamat gersang (panggilan untuk staff baru tu) yang dah macam kemaruk sangat aku tengok...

Mungkin sebab H tak de kat sisi aku kot..sampai aku boleh terpikir nak give up daripada terus menambat hati dia...tapi sampai bila aku sanggup tunggu...


3 comments:

  1. kdg2 kita terlalu sibuk memikirkan org yg langsung x fikirkan tentang diri kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu putera...tapi kalau dah sayang, terpaksa la terima walaupun pahit utk ditelan...

      Delete
  2. Sometime, you just cannot push or rush yourself in love. It take times for the other party to realize your feelings towards them. It's never been easy when it comes to talk about love, you must understand that.

    Man like us have got a high level of ego to tell their feelings, I mean H. I know and I'm sure he noticed your attention towards him, he maybe wanted to see how long you can be patient and wait for him. I might be wrong but if me, I rather wait for H until such point where I can't endure it anymore, then I'll let go :)

    ReplyDelete

Followers

World Clock