Sunday, 5 May 2013

Marilah Mengundi......

Marilah mari..pergi mengundi...~la la la la la la~



Mampu kau orang dok sesak-sesak beratur pi memangkah, aku senang-lenang atas katil...hikhikhik..

Rasa menyesal pula tak daftar undi walaupun kalau dikira umur sekarang memang cukup layak nak mengundi....itulah abah dok bising-bising hari tu...siap nak tolong daftarkan lagi..aku aje yang malas...

Even aku tak pi memangkah still rasa berdebar nak tunggu side mana yang menang...ye la parti yang bakal memegang tampuk pemerintahan untuk 5 tahun akan datang ni...segala macam mak nenek manifesto dah digebangkan kita...

Kalau ada calon yang gila hensem macam ni....confirm 100% dapat undian..
Now time for us Malaysian to choose....except for me..hehehehe...rugi kan..kurang satu undi daripada insan kacak...

wait n see if they can fulfill all the promise...Janji di tepati lah sangat kan..ke janji di capati...

urghhh..lapar pulak perut..rasa-rasa macam nak makan roti canai aje..tetibe

By the way, dalam pada aku tak ambik port pasal PRU ni, aku still berharap kerajaan Barisan Nasional akan menang...bila orang tanya kenapa...kita tengok je lah apa yang sudah kita ada sekarang..tolak tepi segala macam rasuah, fitnah lah, video seks kejadah itu semua...

Tapi kalau pembangkang menang, LGBT akan diterima...ye erk?

Pendapat masing-masing dan hak masing-masing untuk memilih.. ye idak...

~ Jom kita mengundi...jom kita mengundi...jom kita mengundi ~



Sedap pulak lagu Tomok ni...



Tomok pun sodap...hikhikhik..untung la bini dia...

No comments:

Post a Comment

Followers

World Clock