Thursday, 27 June 2013

Aku Sepi....

Bukan nak raih simpati sapa-sapa...

Atau jauh sekali nak mengharap seorang teman jatuh dari langit secara tiba-tiba lalu mendampingi aku...mengasihi aku...menyayangi aku..

just want to share my feeling right now...

Yeah i feel lonely...

Kesunyian....

Kenapa aku tiba-tiba meroyan segala ni...serius cakap nak nangis pun ada...

Stop it!!!!!!

Padahnya bila tengok gambar kawan-kawan yang dah berkawin...dan dan tu rasa rendah diri sangat-sangat...

kenapa dorang semua mudah mencapai kebahagiaan...aku dok terkial-kial lagi mencari arah tujuan...

Agaknya ini dosa yang perlu aku tanggung sebab jadi begini...jadi seorang homoseksual...ada perasaan terhadap lelaki...is that wrong i have this feeling????

if i have chance...i dont want to be like this....sangat menyakitkan...every time acting like a normal person in front of fren n family...

................

untuk H...aku tau sampai bila-bila pun kau dan aku tak kan dapat bersatu..hukum alam dah menyatakan...lelaki untuk perempuan sahaja..

tahniah untuk kau.....aku doakan kau dan dia bahagia hingga ke akhir hayat...

Sorry aku tak akan pergi majlis tu nanti....

It sucks when you know that you need to let go
but you can't because
you're still waiting for the
impossible to happen...

Good bye sayang.......................



6 comments:

  1. Owh dear, dont' be sad. We are here for you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana komen aku... asyik tak ade jerk... (*mood geram)

      Delete
    2. komen ko da kene makan ngn ko yer saka...hahaha

      Delete
    3. fallen angel.. mmg ko rajin browse blog.. mana2 nampak nama ko.. haha..

      Delete
  2. susahkan jadi homoseksual nih..aku pun kalu boleh x nak la jadi camni.. kat opis aku..sibuk je akak2 dok tanye..da ade girlfren ke..bila nk kawen..huhu..then aku jawab la..ade jodoh ade la..haha..kdg2 aku terpakse menipu yg aku da ade girlfren...maka bertiup kencang la gossip aku da ade makwe satu opis..dan aku iyerkan aje..haha..lama2 senyap la akak2 tu duk bergossip..hahaha.. so far mak ayah aku x der lak tnye aku da ade calon ke belum..sbb aku ank ke 9..abg aku pun x kawen lagi..haha..ade tu mak aku ckp..aehhh..budak2 lg x yah ade awek..erkkk..aku pun tersengih jer la..haha.. bukan x der awek x suke kat aku.ade je 2 org yg luahkan perasaan dia kat aku..tp aku terpkse tolak..sbb aku x der feeling kat diorg..mybe one day kalu jodoh aku ade...aku pun nk kawen dan ade anak...

    ReplyDelete
  3. AHH tekanan nya. nape la dia xleh tolong aku dptkan kerja
    alasan sibuk 24 jam. x patut x patut.

    M/24yo/Kuala Terengganu
    Cari sugarmumy/daddy yg baik , caring , x kedekut dan serius ngan aku dan ingin bahagiakan aku

    Call aku

    Iz - 0147316396
    Set masa dan date. untuk pertemuan. kalau ok. kita teruskan :)

    ReplyDelete

Followers

World Clock