Monday, 17 June 2013

Lelaki rendah, konek kecik????

Babi betoiii member aku sorang ni. Semenjak dah bertunang miang dia bukan main. Makin gatai meghela

Petang semalam lepas keje, keluar minum ngan member2 kat mamak. Asalnya aku tak mau. Nak jogging kalau ikut. Tapi bila tengok cuaca pun tak mengizinkan. Aku cancel nak pi jogging. Sudahnya melantak lagi mee goreng mamak petang semalam...matila badan makin membadak....

Member perempuan aku yang baru bertunang last week tiba-tiba cakap yang dia takut nak kawin. Aku tanya la apehal kau tiba-tiba keluar statement macam tu. 

Dia jawab gerun nak ehem ehem malam pertama. Dia syak konek tunang dia besar sebab badan tunang dia besar tinggi. 

What the hell!!!!!!!!

Bodo punya statement...memang kena gelak kaw kaw la dengan kami yang lain masa tu.

Aku tanya balik. Bukan lagi best kalau saiz besar. Kejadahnya nak risau pasal tu. Then yang buat aku macam nak hempuk je muka member aku tu dengan meja bila dia tanya soalan paling bangang kat aku.

"Wei hang punya mesti kecik kan..sebab hang pun kecik.."

Pundek.....mangkuk ayun betoi...

Aku dengan lantangnya jawab. Demi tak menjatuhkan ego seorang lelaki. Hangpa nak try tengok ka?????

Nak aje aku bukak zip seluar bogel depan dorang. Kot ada yang mengigau malam nanti. Hakhakhak...

Yang lain bukan nya nak support aku. Lagi gelak guling-guling macam orang gila. Siamang punya member-member. 

Lepas tu aku baru teringat ada satu movie aku tengok dulu. Lupa ntah apa tajuk dia. Aku tunjuk satu teori yang watak lelaki pendek dalam cerita tu tunjuk kat member-member dia.

lelaki rendah
lelaki tinggi

So agak-agak sapa lagi panjang....paham dak???

Mula member aku tak paham. Pastu aku gelak buat muka jahat. Dan dan baru paham. 

By the way...aku punya tak pendek okey...boleh la tahan..hakhakhakhak....

semua salah kawan aku, aku merapu bukan-bukan semalam
hari ni macam orang bongok tak tau nak buat keja apa......








9 comments:

  1. sabar...bawak bertenang.....

    #sambil buat jari mcm tu nak tgk besar ker tak hahahaha

    ReplyDelete
  2. Halus mulus jari.. Hehe

    Bukannye org kata nk ukur biasanya sebrapa luas bukaan jari telunjum dgn ibu jari ke?

    ReplyDelete
  3. ye kot...ad dengar jugak...tapi tak fair jari2 aku memg kecik..so luas nya jadi kecik la...


    ReplyDelete
  4. AHH tekanan nya. nape la dia xleh tolong aku dptkan kerja
    alasan sibuk 24 jam. x patut x patut.

    M/24yo/Kuala Terengganu
    Cari sugarmumy/daddy yg baik , caring , x kedekut dan serius ngan aku dan ingin bahagiakan aku

    Call aku

    Iz - 0147316396
    Set masa dan date. untuk pertemuan. kalau ok. kita teruskan :)

    ReplyDelete

Followers

World Clock