Sunday, 21 July 2013

H nak datang melawat...

Oh man...apa aku nak buat ni..tak panas lagi punggung aku duduk kat ofis dah dapat berita dari kawan aku yang H nak datang hari ni...

Yang buat aku lagi tak keruan sekarang ni adalah H nak tumpang tido kat rumah aku. Oh my god...boleh ke aku klasifikasi ini sebagai berita baik atau...

Lepas je kawan aku mesej pagi tadi aku dah macam kena sawan babi...duduk tak kena, berdiri tak kena..semua tak kena lah...sejurus lepas tu pulak H hantar mesej kat wechat...*perlu ke aku melompat kegirangan*

Dia mintak izin nak stay kat rumah aku...katanya dia datang sorang je. Dan dan dan....dia nak stay seminggu kat sini...ayyoooo!!!!!!!  *lagi sekali aku perlu melompat kegirangan kah*

Okey...aku perlu berfikir secara rasional.

Nak tak nak aku terpaksa setuju. Lagipun dia tak de kawan lelaki yang rapat selain aku kat sini..tak kan aku nak jadi kejam suruh dia sewa hotel kot..aci tak???

Atau...boleh tak aku larik menyorok kat mana-mana celah dunia ni. Biar aku ghaib sekejap...*bodo kan*

Aku masih ada masa beberapa jam sebelum H sampai. Yeay countdown lah dari sekarang...katanya dia akan sampai lepas aku habis kerja....*perlu ke salon nak cantik kan diri ni*

+ Woi woi woi...dia tunang orang la mangkuk....

- X pe...baru je tunang..belum pun kawin...

+ dah tu kau nak jadi perampas ke bahlol!!!

- aku ke perampas sekarang ni????....that bitch yang ambik hak aku...

+ bangang ke apa kau ni..dia lelaki..dan dia straight...bukan kaum terlaknat macam kau!!!!
  x de nye hak kau ke apa....

- tapi aku....

+ dah lah...terima je lah apa yang dah berlaku tu...





tabah lah duhai hati....






2 comments:

Followers

World Clock