Wednesday, 14 August 2013

selamat hari raya...

Rasanya belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat hari raya kepada semua...hehehehe....mohon maaf andai ada salah dan silap...

Hari ni baru berpeluang jenguk balik blog....seminggu balik cuti raya dok sakan jalan-jalan..tak do masa nak on9...itupun sekejap sekejap je on9 FB kat phone...

Hari ni start keje balik...menimbum ni ha keje tertangguh masa cuti...walaupun mood raya tu ada lagi, tapi keje tetap keje...hujung minggu ni dah siap plan nak jalan2 raya sekitar jengka, lipis n raub....ramai member2 tempat keje org situ...

Okey gua nak sambung keje balik....

peace no war....salam...

6 comments:

  1. salam aidil fitri kid...maaf zahir dan batin..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya encik tebuan kuning.....:)

      Delete
  2. Kalau sudi jom lah baca my blog http://kakiberangan.wordpress.com/

    ReplyDelete

Followers

World Clock