Monday, 21 October 2013

Daniel Goddard aka Beastmaster


Ingat lagi tak actor hot ni....

Tadi saja-saja google gambar jantan-jantan sexy...pastu ternampak la gambar pelakon ni...hahahah...curi tulang sambil buat zina mata...*matila*

Sedap mata memandang kan...badan tip top...muka kacak gila...dulu masa kecik-kecik memang tak miss tengok cerita Beastmaster...

No wonder lah aku jadi macam ni...dari kecik aku suka tengok cerita-cerita orang putih..pastu suka tengok hero dia yang hensem, badan tough tak pakai baju...hercules, sinbad, banyak la lagi....pastu terbayang-bayang bawak ke mimpi....hahahaha...

Nah layan la lagi gambar-gambar Daniel Goddard....*merembes habaq hang*

alololo manja nyer harimau itu...

boleh tak nak badan macam ni...*berangan*





lagi picture dia shirtless....
phewwww pakai boxer je...






anak-anak dia rasanya....












No comments:

Post a Comment

Followers

World Clock