Saturday, 5 October 2013

Main tarik tali...

Salam...tudia lama habaq hang tak update kat blog nih..huhuhu...banyak benda yang menghalang..antaranya malas yang amat sangat...dan busy boh. dan dan dan...tengah serabut pasal sorang ni...

Pernah dengar lagu Elyana tak..yang main tarik tali tu..hahaha..aku suka lagu tu..even kalau pi karok pon lagu tu memang wajib untuk disumbangkan...Dan yang pasti member aku akan buat muka pelik bilamana aku pilih  lagu retis perempuan...dan Bukan Cinta Biasa..wahh itu memang feveret...kan kena sangat dengan orang macam kita ni..cinta luar biasa..luar tabii...

Sebelum ni aku ada pernah cerita pasal budak kerani yang nama NF...So????

Ahahhh...sekarang tengah penat main aci kejar dengan dia...dulu time aku tengah kemaruk nak kat si H, dia ni try nak dekat dengan aku..tapi aku buat bo layan!!!!

Sekarang aku pulak yang macam orang sasau kejar dia pulak..tak tau kenapa..itu lah pelik nya hati manusia...boleh berubah.

Yup aku mengaku dengan sejujurnya aku dah jatuh sayang dengan NF..tapiii aku dah terlambat sebenarnya..dia dah ada orang lain..Polis beb...cuma polis tu dok jauh...*matila kena tembak kalau caras jantan dia*

Entah lah apa nak jadi dengan aku..mudah jatuh suka kat orang..pastu semedang je ending yang menyedihkan..sadis hidup ku ini...

Dengan NF ni aku sempat lah rasa manisnya bercouple..errr walaupun tak lah nak cakap macam couple...hiii susah la nak cakap...yang pasti dengan tanpa segan silunya aku nak confess disini bahawasanya aku sudah tidak suci lagi..*matila kena rejam lepas ni*

NF lelaki pertama yang merasmikan tubuh aku..waaaaaa..apa yang aku buat nih..dan bukan sekali kami pernah having sex...dua tiga enam tujuh kali...*maigaddd insaflah wahai manusia*

Tapiiii...sekarang ni aku tak paham apa sebenarnya yang NF nak dari aku..adakala dia macam okey layan aku..kemudian dah macam dingin sedingin-dinginnya...nak tak nak pulak...dua tiga ayat kita wechat or mesej dia..sepatah dua je dia reply..ok tak pun um...dua perkataan feveret dia...kita punya lah berjela cerita itu ini...sudahnya respon yang diberi seperti layak diberi penerajang sedas dua...

Dia kata sayang kat aku..tapi dia tak boleh sayang aku macam mana dia sayang bf polis dia tu...dia juga ada cakap yang dia tak mau kehilangan aku...So kat sini apa permainan yang dia cuba tunjukkan...seronok la kau dapat rasa dua-dua...

Aku sayang jugak dia sangat2...tapi aku pon ada hati dan perasaan jugak...atau dia sengaja nak uji kesabaran aku...dia nak aku rasa balik apa yang dia rasa time aku buat tak endah kat dia suatu ketika dulu...kalau itu yang dia cuba buat..gud job bro..kamu berjaya dengan cemerlangnya...aku dah macam orang gila talak sekarang ni...

Mesti ada yang pikir aku bodoh...kawan aku yang PLU jugak dah bebel macam2 kat telinga aku..NF tu nak main-main dengan kau je..NF tu cuma nak romen dengan kau je..NF tu..NF ni...cakap lah apa pun...yang rasa nya aku...bukan aku tak nak dengar nasihat tu semua...tapi bila tiba tang hati dan perasaan ni..payah nak cakap...

hmmm entahlah...tengok lah apa kesudahannya nnti..aku dah la serabut nak tunggu audit dari ketua perkhidmatan negeri ni...







2 comments:

  1. perghhhh... dah x suci lg... kena mandi minyak masak seri murni ni... lebih suci.. lebih murni.. choooiiii....
    ntah... aku rasa maybe die nk ang jadi bff die jer kot... masing2 da ada pilihan sendiri... hidup mesti dteruskan bro.. jgn lama sgt sangkot kt menda2 mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pakai minyak cap buruh je....

      entah la bro...buat masa sekarang ni aku memang rasa sayang kat dia....:)

      Delete

Followers

World Clock