Sunday, 13 October 2013

Selamat Menyambut Hari Raya Korban....

Salam...walaupun raya nya esok..aku rasa tak salah nak ucap selamat hari raya awal.

Aku tak balik kampung..sedih..hahahaha...

Sebenarnya diri sendiri yang gatal tak mo balik...Sebabnya>>>>>>>

Ada sedikit perselisihan faham dengan family..kira kes merajuk lah ni...terok benar aku ni..

Tu satu sebab..yang sebab utama nya adalah pasal NF...

Memang aku dah agak..dia just nak main-main dengan aku..babi babi babi babi...arghhhhh!!!!!!!

Kali ni punya penangan lagi dasyat daripada dulu masa tangkap leleh kat H...

Memang aku tengah down gila...serabut...sedih..marah...kusut...

Perasaan tu semua bercampur-baur....

Sampai aku ada terpikir nak mati jer..Astaga..cepat-cepat aku istighfar...


2 comments:

Followers

World Clock