Tuesday, 23 December 2014

Aktor Kacak dalam The Hobbit....

Filem The Hobbit yang ke tiga, The Battle of the Five Armies dah mula ditayangkan last week...aku memang peminat setia filem Hobbit ni ofkos la gigih pi tengok...

Bagi aku filem yang ketiga ni lagi best dari dua filem yang sebelum ni..tapi still tak boleh lawan kehebatan filem The Lord of The Ring Trilogy...

Jom kita usya-usya aktor-aktor kacak dalam cerita ni...

Aidan Turner


Memegang watak sebagai Kili...dwarf yang hensem..kebanyakan dwarf yang lain tak berapa elok sangat...tapi sayang mati jugak akhirnya kena bunuh...hampehhh...

Aktor yang lahir pada tahun 1983 ni femes dalam siri TV Being Human...perghh hensem siot mamat ni...








Luke Evans


Bard si pemanah yang bunuh Smaug si naga jahat...merembes tengok body tegap aktor ni...antara filem dia yang femes Clash of the Titans, Immortals, Fast & Furious 6, Dracula Untold...banyak lagi la filem-filem yang dia pernah berlakon...btw ade rumor yang mengatakan aktor ni gay...hahahahaha....










Aktor ni dikatakan sedang couple dengan seorang model yang bernama Jon Kortaharena..nak tau lagi lanjut sape boyfriend dia ni, korang pi google sendiri


sama2 hensem...padan laaaaa...

Richard Armitage




Kalau dalam filem ni..serius nampak tak berapa kacak..serabai semacam je aku tengok...tapi kalau tengok dalam real life...boleh tahan jugak muka dia...macho...watak dia sebagai Thorin yang bersusah payah nak dapatkan balik takhta dan kerajaan dia balik...
















Lee Pace



Bapak nya si Legolas dalam cerita ni...Thranduil King of Elf...macam best je aku tengok dia ni tunggang rusa dalam cerita ni...aktor ni pernah berlakon dalam siri TV Pushing Daisies...orang-orang bunian ni memang elok-elok belaka muka dia...








Orlando Bloom


Yang ni sure ramai yang kenal...berlakon sebagai Will Turner dalam Pirates of the Caribbean...dia ni memang super duper kacak...dalam LOTR dan The Hobbit, si Legolas ni aku tengok muka dia bersih je..tak kira la tengah lawan dengan berapa ramai musuh pun...watak lain dah comot berdarah segala satu badan...












Antara semua kat atas ni..aku pilih si pemanah tu...hahahaha....sebab aku taste kat jantan-jantan yang badan sasa....















Thursday, 4 December 2014

Pengacara majlis yang booommmmm....

Mengantuk gila habaq hang...baru je sampai pukul 12.30 malam tadi...pagi ni kena masuk kerja...konon nak tunjuk betapa dedikasi nya aku terhadap tugas...

Semalam aku ade kursus kat Kuantan...macam biasa, kursus sangat lahhh bosan dan buat aku mengantuk.

Tapi kan...mujur dia punya Pengacara Majlis  sedap mata memandang...apa yang penceramah jemputan membebel depan tu aku tak dengar dah...dok khusyuk usya abam macho Pengacara Majlis ni..




Kualiti gambar agak macam gampang...so ni je lah yang korang dapat tengok ye..

Macho habaq hang...badan dia macam player rugbi...tapi suara ya ampun...romantik...tak padan dengan tubuh badan dia yang tegap tinggi tu...

Dia ni doktor...nama pun sedap jugak bunyi nya...

Tak pe next year..kemungkinan aku kena transfer buat sementara waktu ke Hospital Kuantan selama 3 bulan...

Hohohoho...ade peluang nak jumpa lagi la nih...


Followers

World Clock