Tuesday, 21 January 2014

Guard Handsome....


Semalam dalam pukul 9 lebih macam tu, aku saja tak de keje pi lab sat. Bosan tak tau nak buat apa...Nak terus masuk tido..tak rasa mengantuk...padahal badan letih lepas aerobic petang tu...

Aku jarang datang lab malam-malam..in case kalau ada keje2 yang tertangguh baru aku stay sampai malam...

Aku pi jalan kaki jer...dekat sangat dengan kuarters aku duduk...


Sampai kat pintu masuk tu...ada la tempat untuk guard jaga kat situ...selalunya ada pak cik melayu sorang tu...tak pun auntie india mulut kepoh yang rajin sangat tanya aku macam-macam...

Tapi malam semalam...aikkk aku tengok dari jauh..macam orang lain je...tak pernah tengok pulak guard sorang ni....

Dah nak dekat dengan tempat guard tu, aku peralih lagi tengok kat guard yang jaga tu...dia angguk dan senyum kat aku...


Auchhhhh...baru nampak jelas muka guard tu....

Handsome tahap gred A habaq hang...muka putih bersih...ada janggut...bila senyum nampak manis sangat...

Aku dah gabra tak tentu pasal...tetiba rasa macam malu malu kucing ala ala gadis kampung kena usik dengan anak teruna...cehhh...geli tak dengar...hahahahaha

Serius..aku jenis cepat jadi segan bila ada lelaki yang hensem tegur atau bertembung/terserempak dengan dorang.....kena pulak bila lalu sebelah je terhidu bau perfume yang dorang pakai...perghhh terigau-igau bawak ke mimpi....

Tapi idok le aku tunjuk muka gabra sangat....buat bodo..balas balik senyum sambil angkat tangan kat guard tu ...padahal jantung dah dup dap dup dap....pastu saja je aku lambat-lambat kat tempat thumb print...buat-buat baca sesuatu kat notice board berhampiran dekat situ...

Padahal anak mata dah bergerak 360 darjah jeling-jeling kat mamat guard tuh...


Memang aku dah dengar ramai yang cakap ada sorang guard muda yang hensem baru keje....patut la aku tak pernah nampak...kena pulak mamat tu selalu keje shift malam...

Tunggu la kalau ada masa nanti...kalau aku berani lahh...nak ajak lepak keluar ke..hahahahaha...tudia gatai merenyam....

Berani sangat la aku nak ajak orang yang tak kenal lagi lepak sama....hahahahaha....

Sampai sekarang aku dok terbayang-bayang je muka dia....haish..kalau la dapat....tak carik yang lain dah..muahahahahahahahaha...



6 comments:

  1. ko specis brani mati jugak yee, 1 tempat kerja pun ko bleh buat loglag, aku kat tempat keje, hero malaya, ponpuan ajaa aku mention, lelaki? p main jauh2 x kira handsome camna pun.

    ReplyDelete
  2. hahahaha....x pe..bukan orang tau pun...

    untong ler...hero malaya....mesti ramai yang pompoan kejar tak sudah2 kan.... :)

    ReplyDelete
  3. kalu ada pluang, ponpuan memang aku rembat, depan bf pun aku sesah buta ajeee walaupun sekatil ,, bf aku tuh cam ko jugak xdak napsu kat ponpuan, penah skali aku paksa dia (buat), menangis gilerrrr, lucunyaaa hahaha

    ReplyDelete
  4. actually ko ni bisex kan...kalau dgn bf kau...apa ko punya role..top ke bottom...just asking....x mo jawab pon x pe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. demi ko aku jawab sejujur mungkin, dgn angapan ko xkan anggap aku homo lgi yee, aku memang x buat mende tuh.
      aku suka peluk dan dipeluk, suka dicium dan mencium, harta bergulung lidah skali pun, kalu mende alah tuh, aku suka klau bf S**K atau sebaliknya dgn syarat mesti berkomdom.

      Delete

Followers

World Clock