Sunday, 19 January 2014

Peterfever...


Hari ni malas nak buat keje....

Nah layan gambar mamat ni....merembes habaq hang...

body cantik...kulit cantik...slurppp...











lawa bontot dia...gerammmm seyhhh

Terus berkobar-kobar nak bina muscle. Jeles tuh tengok badan dia...
Wish me luck....target by end of this year dah ada bentuk sikit badan aku ni...
Go go go go.....












6 comments:

  1. tahu dia ni.. but not my taste sbb too muscular i guess.. suka yg lean fit lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku taste yg macam ni....bentuk, kaler...fuhhh....hahahaha

      Delete
    2. taste x sama, lagi pun orang cakap (bukan aku) orang banyak muscle "buung" dia kecik, hahah

      Delete
    3. so kau...yg mana satu besar..muscle ke tut tut tut???

      Delete
  2. aku mana ada muscle, keje pun guna kertas n ladtop ajeee, nanti hg balik kampung aku tunjuk kat hg. ahaks2

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nak nak nak......nak tengok....hahahaha

      Delete

Followers

World Clock