Sunday, 5 January 2014

Sudah sudah la buat taik bro!!!!

Pagi-pagi lagi aku dah dengar cerita sensasi..panas...meletop...

Hahahaha melodi sangat kan...

Ada sorang member aku, PLU jugak sampaikan satu hot story kat aku.. Pasal apa..pasal siapa...hah ni mengenai si NF...

Mamat mangkuk jamban busuk ni tengah panas punggung macam cacing kepanasan..Ada sorang pak cik ni tengah meroyan cari dia...

Al kesah nya pak cik ni dah kena tipu dengan jantan bongek nih...yang aku dikhabarkan pak cik ni melabur macam-macam jugak la...

Ha ha ha ha ha ha....dua2 otak letak kat pungkok...

Thank god...mujur time aku dengan jantan siall ni, tak de aku nak kuar duit ke apa....boleh kira denga jari berapa sangat la aku keluar dengan dia pon...takat pi karok, kua lunch or dinner...itu je...nama dia bawak aku pi jalan2...harammmm...asal weeken semedang kata nak balik kampung jumpa mak..

Kira dulu aku stupid moron jugak la...percaya kat dia..tangkap lentok sampai meroyan tak mau-mau..

Bila aku dapat tau cerita nih...aku rasa macam bodoh nya aku dulu...

Tak pe lah..benda dah lepas..buat pengajaran buat diri sendiri...

Buat kau...hey sudah-sudah la tu....ni aku dengar baru sorang kau buat hal...yang aku tak tau, may be ntah sapa-sapa lagi kot...

Adiossssss.......

*nak ketawa ke tak erk*


10 comments:

  1. dasat jugak hang marah noh (muka putih hang tentu jadi merah saga), hang tak melabog nak takut apa, hang dok mengamuk sakan buat sakit jiwa jaaa, tak pasai2 aku nak kena lap monitor aku nih, hang buat macam aku, duit aku duit aku, duit hang duit aku, klau jenih poket ciput jgan dok mai hampiag.

    ReplyDelete
  2. For Amir...PLU yang mintak kene labur or tanggung nie adelah PLU yang paling sangkak sekali dlm dunia PLU nie...I Mean, ko tak der harga diri ker sebagai lelaki untuk menanggung diri sendiri...like duh...*sambil tangan kat bahu, mata ke atas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x kisah la kalau partner dia tu sanggup nak taja kan....tapi ni jenis memang nak kikis duit...lebih dari sangkak dah tu...:)

      Delete
  3. aku melawak jaaa, tuh lah cara orang penang utara melawak.. hang jgn marah naih. tak semestinya apa dikata mencerminkan apa maksudnyee, ahaks3. kalau hang mai penang utara jadi tamu aku, dah grenti makan minum hang aku tanggung. dont worry, gelinya hatiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tak marah aih...
      boleh ka???
      nanti aku pi sana, aku habaq kat hang...

      Delete
    2. no problem, kena tanya bf aku dulu, ahaks2
      kasag jugak bahasa penang no
      tapi tuh lah salah 1 cara lawak budak penang nak tau sesaorang tuh pandai sosial or tak, leh buat fren or tak. lagipun mana ada orang senang2 nak bagi duit kat orang tanpa sebab (bangang pa) , kalu ada tentu ada udang dibalik mee. umug hang bape?

      Delete
    3. owh dah ada bf rupanya..baru nak masuk line...hahahaha...just joking..
      alah aku pon org utara jugak....kampung aku dah area sempadan perak penang....
      dah tua lah bro...this year 25 tahun....
      hikhikhik....:)

      Delete
    4. alah dekat jeee ngan umah aku tuh lebih kurang 20 minit jeee. umah aku area2 USM transkrian jeeee. nanti bila aku single balik, hg bleh singgah umah aku. Opps hang muda lagi kiranya aku pangkat abang lah. paih nih takut plak aku nak p secret recipe, pizza hut takut terserempak ngan ko, takut jugak aku nak g bambo in (walpun kedainya kokak dan cokia tapi sedap), kari coner, restoren maksu parit buntag, nak kena carik port lain plak,
      ahaks2...=).

      Delete
    5. wah kira dekat le tuh..hehehehe...
      minggu ni aku balik kampung...hahahaha...

      Delete
    6. minggu nih pun aku balik kampung gak kat Kepala Batas, hahahah

      Delete

Followers

World Clock