Monday, 10 February 2014

Bila gay jumpa madunya....


Lawak kan bila dengar gay jumpa madu...agak-agak apa yang bakal berlaku??

Adakah lawan tarik rambut???

Adakah lawan makin hamun mencarut segala???

Adakah lawan sula pu*i dengan batang buluh???


Sebenar nya aku nak habaq mai...situasi ni jadik kat aku...muahahahaha....cer imagine apa reaksi aku???

Macam yang aku mention sebelum ni. Abang A ni suami orang...dua orang okey bini dia...hebat tak hebat habaq hang...so kira aku lah yang no 3 kan...hakhakhak...haktuiiiii....geli pulak aku dengar...

Yang 1st kalau tak silap memang duduk dengan dia...ada 4 orang anak..kalau tak silap jugak...

Yang 2nd..tak tau cerita...dengar-dengar orang kat sini cerita...yang nombor dua ni minah indon...erk????

tak kuasa aku...auwwwwwwww

Aku tak pernah tanya pun pasal family dia....dan tak mau ambik tau pun...not necessary for me untuk korek-korek tu semua...

Dia sendiri yang cerita..just gitau gitu-gitu jer...nama umur canti ke tak...itu tak de pulak di mention...aku pun tak mau tauuu...macam tu aku cakap kat dia...

Alkisahnya....petang semalam..aku ponteng kelas aerobic sebab rasa macam tak larat sangat...dengan member baik aku sekali pon ikut jadik malas...kami pi lah jalan-jalan cuci mata lepas keje...*jalan-jalan larat pulak*

jom jalan-jalan carik jantan......

Dah puas cuci mata usya jantan...*aku je lah*...kami berdua pi makan ais krim kat satu kedai nih...panas tekak weiii...hari ni panas sepanjang hari...bahang dosa agaknya sama...

Tiba-tiba....................................................................................

Aku nampak kereta kenari masuk dan park kat depan kedai tuh...kaler ngan nombor plate....eh macam kenal...

Yang member aku dok pum pang pum pang pum pang sembang gosip pasal sapa ntah..aku dah tak dengar...mata aku dok perati jer kereta kenari tuh...nak tunggu tengok tuan punya kereta keluar....

Aku tengok macam meriah je dalam kereta tu..ada macam lebih dari sorang...

Tudia bila keluar...budak-budak ada 3 orang...pastu nampak Abang A pegang tangan sorang pompoan nih...cantik uolllssss....body macam anak dara..and bergaya jugak...dengan tudung lilit-lilit...

aku lagik syantekkkkkk okeyhhhhhhhhhh.....

Aku syak ni lah wife dia yang first tuh...memang ada dengar orang cerita yang wife Abang A boleh tahan cun jugak....

So....................................

Apa yang aku rasa????

Cemburu...jeles...dengki......

Secara jujur nya tak de rasa pape pon....*sumpah*

Dari awal kenal Abang A...dah tau dia laki orang..ada anak-anak..aku dah set kan kat otak aku yang aku tak boleh harap hubungan kami berdua ni akan berpanjangan....

Kalau ikut daripada realiti nya...kira aku nih macam golongan perampas jugak....hakhakhak..*padan muka kau pompoan dapat laki bisex*

Eh bukan bukan..aku tak goda pun Abang A...bukan aku yang carik dia....

Tapi itu lah hakikat...walau bagaimana dia sayang aku..aku sayang dia sekalipun...dia dah ada keluarga dia sendiri....bila tengok muka anak-anak dia...aku jadik rasa bersalah....

Ada satu malam tu...Abang A pernah cakap kat aku...dia rela lepas kan aku bila mana aku dah berhenti sayang dia ataupun aku dah temui jodoh dengan wanita pilihan....







8 comments:

  1. Piraaaa...jiwang karat seh abang A ko tu hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prince : ayyakk...tang mana nya jiwang...hahaha

      Delete
  2. Sharing is caring!!! Meleleh dngr ayt abg A kau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammar Smith : caring la sgt...mau kena sembelih dengan bini dia kot nanti...nak melelah jugak hang nih....apa yang power sgt ayat tu...heran aku...

      Delete
  3. salam kenal sume dari kita,
    takut plak kita nak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. KuDeen : ngapain lorh...takut2 pulak...jangan takut...kita tak makan orang...
      makan sosej ngan pisang jer...muahahahaha

      Delete

Followers

World Clock