Wednesday, 26 February 2014

Giliran si dia pulak nak merajuk.....

Semalam lepas Maghrib keluar makan dengan my abang....tengah nak tunggu order yang lambat ya amat..aku macam biasa lah dok belek fon....

Tengah dok merembes seronok usya pic jantan kat PR...abang A nampak apa yg aku tengah buat...

Errrrr...kantoiiiii....

Terus dia ambik fon aku....

Nah....

Pucat lesi jugak muka aku....

Dengan akaun Grindr pun ada...

"Boleh bagi penjelasan???" Abang A bersuara.....tajam mata dia tengok aku...

Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......speechless.....

Haru je semalam....time makan masing-masing diam jer tak cakap...aku lagi lahhh....dada ni macam nak pecah meletop je rasa...

Mampus la aku...dalam hati tak abis-abis doa jangan lah dia mengamuk...

Aku cakap nanti lepas makan, kat rumah aku explain....dia angguk jer...pastu diam dan terus makan...buat muka selamba...cuma dia diam tak cakap dengan aku...

Adusssss.....tetiba rasa macam bersalah pon ada...

Dalam keta pon dia senyap...aku pon senyap la jugak...biaq dia cool down dulu...karang silap cakap, naya jer...

Aku pun explain lah bila sampai kat rumah....aku guna cara halus...ajak sembang-sembang dalam bilik, atas katil....buat-buat manja...*strategi okey*

Aku confess dekat dia...yang memang aku ada akaun PR dan Grindr...alah buat pun baru je...tak sampai setengah tahun pun lagi...mula-mula buat masa pi lepak kat rumah member kat Ipoh...member PLU jugak...dia yang beria suruh aku bukak...time tu tak kenal lagi dengan Abang A...baru nak jinak-jinak dalam dunia ni...dan baru nak berputik cinta dengan jantan jahanam si NF tu....

Acctually Abang A tak tau pun apa tu PR dan Grindr segala ni...dia cuma terkejut tengok ada banyak gambar jantan seksi kat dalam PR tu.....hikhikhik...mujur dia tak pandai sangat dalam bab-bab ni...FB pon dia jarang bukak...itupun anak dia yang tolong buatkan...

Jujur cakap, dua kali jer pernah keluar dengan jantan kat Grindr....sorang kat sini...lagi sorang kat kampung...dalam PR...x pernah...

Aku cerita kat dia yang aku pernah tutup dua-dua akaun tu lepas couple dengan dia masa awal-awal dulu....tapi tak lama....lepas tu aku bukak balik...saja jer sebenarnya...nak tengok-tengok...tak de niat lain pon...muahahahahaha...

Memang ada jer yang ajak itu ini...tapi aku masih lagi seorang yang setia okey....takat mesej lucah-lucah tu ada la...tapi bila ada yang mintak gambar sexy la, gambar tut lahh...aku tak layan....eiuuwwwwww..idok le aku nak kasi gambar bogel aku kat orang...naya jer orang buat poster edar satu Malaysia....

Lepas dia dengar explanation aku tu...dia diam.....dia cuma cakap yang dia sayang aku...lepas tu terus dia minta izin nak balik...

Errrrrrrrrrr...........marah ke orang tua ni????

Sah la...merajuk le tuh....

Elok la..sebelum tu aku merajuk kat dia....nih dia pulak ambik turn merajuk...

Tapi pagi tadi, dia call lepas Subuh...hikhikhik....dah okey pon...

Ada la kami berdua sembang dari hati ke hati pagi tadi....karang lunch dia ajak makan dengan dia....hikhikhik...

*tengah update entri ni sambil usya jantan kat Grindr ~nampak tak di situ, tak serik-serik*




14 comments:

  1. kadang usha2 & flirt2 tu just suka-suka

    yg tersyg tetap no.1 di hati, normal la utk PLU yg muda2, nk enjoy2 selagi mampu katanya

    tul tak?

    ReplyDelete
  2. bukankosong : hah pandai pon....jiwa muda katanya....hahahahah

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Prince : kita tak de niat nk curang....suker suker jerrrrrr.....

      Delete
  4. Sokong 100% - Peliknye kalau curang dgn wanita beliau tidak kisah, namun jika sedikit curang ( walhal biasa-biasa sahaja) beliau mula menunjukkan sikap aneh... ( hak hak hak terbuat luahan perasaan plak)

    ReplyDelete
  5. John : kalau dengan gegirl memang la dia tak kesah....dah sah la kita ni x de nafsu kt gegirl.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhhh...

      Tapik aku kalau ngan boiboi ( ade ke bahasa nie) pun biasa-biasa je, tidak pulak aku bernafsu kebanyakannya.. Ngan dia je...

      Delete
    2. John : wahhhh...bagus mengawal nafsu ni....

      Delete
  6. hahaha...aku pun baru jer wat akaun gridle ngn hornet..so far sorg jer aku jmpe mamat dlm hornet..hikhikhik..................aku mcm da tersuke lak kt mamat tu..adehhhh...

    ReplyDelete
  7. u pujuklah dia,nanti cair la hati dia..u bila dgn dia jgn nakal2 dgn yg lain..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : dia dah tak merajuk pon...cuma kena hati-hati sikit lepas ni kalau nak menggatal...hakhakhak....nakal sikit x pe...

      Delete
  8. tebuan Kuneng : 1st time dgr hornet...hikhikhik...apa ko punya nama akaun Grindr..hikhikhik

    ReplyDelete

Followers

World Clock