Thursday, 27 February 2014

Keji nya perangai....

Salam pagi Jumaat...jangan lupa ke solat Jumaat hari ni gay-gay sekalian...hahahahaaha...

Aku nak story sikit pasal perangai member aku sorang ni...uolllsssss pernah tak ada kengkawan yang suka mintak hadiah???

Member aku ni ya ampun...aku tak tau la apa punya perangai...setiap kali birthday dia je, mesti request nak hadiah...tak malu kan....yang lagi tak bertamadun punya perangai dia, dia dah tetapkan harga hadiah yang dia nak tu...bawah 50 hinggit dia tak mau....

Memang agak pundek kan perangai member aku ni...

Selalunya kita kalau member-member dah tolong sambut birthday tu kira syukur Alhamdulillah sangat..hadiah terpulang lah nak bagi ke idok..cukup sekadar kawan-kawan ingat hari lahir kita...ataupun sekadar wish saja dah buat kita rasa dihargai sebagai kawan...

Kita kena faham..tak semua kawan-kawan kita banyak duit...mana nak sara anak bini...mana nak kasik parents kat kampung...

Macam member aku ni...haish...aku tak tau lah..awat dia loqlaq sangat...nih birthday dia nak dekat dah...tu yang semalam kepoh mulut dia ingat kan kami untuk belikan dia hadiah...siap post kat fesbuk uolllsssss....katanya mengimpikan hadiah yang gempak-gempak daripada kawan-kawan...hey you what the fuck!!!!!

urghhhh....aku terus sound jer semalam bila dia melalut-lalut request hadiah itu ini...

Secara sinis aku cakap...

"nak bagi hadiah ni kena ikhlas....takut nanti kami jadi tak ikhlas pulak nak kasi hadiah kat kau"

Kau dah kenapa????

Kalau korang ada member-member macam ni..aku ada beberapa cadangan apa hadiah yang sesuai kat orang macam ni..

1)Kotak yang bila bukak terkeluar penumbuk spring tu
Rasakan...nak sangat hadiah kan...kalau boleh aku sendiri jer nak tumbuk orang macam ni..biaq kasi gegar sikit kepala otak tu....

2)Baju/seluar dalam yang bertahun tak basuh
Biaq pengsan seminggu dia cium...lagi best letak ikan kering sekali dalam tu...kasik semerbak bau dia..

3)Menatang yang dia geli atau takut
hah..seronok tengok dia melompat-lompat macam ungka bila bukak hadiah tu...

4)Al-Quran/Sejadah/Telekung
Dengan harapan dia bukak jer kotak hadiah tu....ada rasa insaf sikit...

5)Kain kapan
Hah ni paling sesuai...biaq ingat mati sikit...sesuka hati nak request hadiah...










10 comments:

  1. setuju sangat dgn senarai hadiah2 di atas..hehehe..kawan mcm ni x reti brsyukur dan suka meminta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : bukan nya kita kedekut atau tak menghargai dia as kawan....kita still akan bagi...cuma yang annoying jer rasa..bila dia mintak-mintak...ko senyap sudah...tunggu orang kasik....orang kasik, ambik...tak kasik, sudah....

      Delete
  2. nak kiss.... kiss me... hak hak hak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallen angel : muuuuuahhhhhhhhhhhhhhhhh....cukup?

      Delete
  3. anggap ajeee zakat or sedekah, aku suka tgk muka orang dpt hadiah berseri2 jeee, sedap mataku memandang, lagi pun stakat seratus dua lekat clah gigi ajeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JAZZLE : wahhh celah gigi yer...banyak duit....

      Delete
  4. wish tanda ingatan sudah memadai... that all what i want..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syaiful : happy birthday....hikhikhikhik

      Delete
  5. cek tak kesah sgt, bagi x bagi sama jeee, yg penting jom kita celebrate sama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. BudakKampung: yup...asal celebrate sudah...kira ok apa member dah tolong celebrate...

      Delete

Followers

World Clock