Tuesday, 25 February 2014

Merajuk mode....

Nak marah pon tak guna...nak merajuk lebih-lebih pon..nanti nampak sangat tak matang dan mengada-ngada...

But seriously aku nak merajuk jugak...

Semalam dia jugak yang tanya..nak keluar makan ke tak...at last sendiri pulak cancel sebab ada hal dengan wife...mengongkek le tuh!!!!!!

Kita makan roti bakar je lah malam semalam....makan dengan hati yang merajuk....tu pun habis jugak melahap...hikhikhik...

Dah la sakit kepala otw nak balik sini...driver bawak laju gila babi...nak melayang aku dok sebelah...ingatkan sampai kat rumah, boleh la nak bermanja-manja dengan dia....cissssss....ada hal katanya dengan family...

Padan lah muka...ni lah padahnya kalau bermadu.....

Kena sedar diri sikit...bini tua lah yang harus diutamakan...aku 'bini muda' kena beralah selalu...

Tapi  mujur dia call pagi tadi lepas subuh...mintak maap la..apa la...geli pulak aku dengar dia kasik ayat-ayat jiwang..

Tapi aku nak merajuk jugak.....hikhikhikhik...

Tengok apa dia nak buat.....


12 comments:

  1. mengongkek le tuh!!!!!! ---- yang ni paling xleh belah...tergelak aku bace hahaha....ko ni kan....hahaha lmao

    ReplyDelete
  2. Prince : hahaha....betoii la tu...mesti nak romen dgn bini dia...sakit hati aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah...bagi lah chance kat isteri dia jugak.....hahahaha.....isteri dia hari2 sanggap :D

      Delete
    2. Prince : ini tidak adil....*sambil hentak kaki*...

      Delete
  3. tak salah pun kalau nak merajuk..hidup bermadu kena banyak bersabar, banyak dugaan..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : makan hati je lah selalu....hahahaha

      Delete
  4. aaaaa, dah balik dah pun, skali skala mrajuk bagus jugak, nanti leh dapt hadiah, akai ko la tuuu....

    ReplyDelete
  5. JAZZLE : ahah gue udah balik...hahahaha....tau tak pe...nak dia pujuk dengan belikan something...hikhikhik...

    ReplyDelete
  6. pening nih hidup bermadu, dia apatah lagi

    nak kena bagi masa sana sini

    apatah lagi kena cover rahsia tuh...haha

    bwk bersabor yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukankosong : yang teruk nya dia lah...hahahaha....

      Delete
  7. Untung la boleh bermanja, boleh merajuk... aku ni x de ruang pun nk buat tu semua... kekekekke... *tiba2 menagih simpati dkt sini...

    ReplyDelete

Followers

World Clock