Monday, 31 March 2014

Gulppp...tudia bontot dia!!!!

Seksi habaq hang tengok bontot jantan nih....mantap, pejal, bulat...merembes siot...

video

Teringin nak ada bontot macam nih...


Thursday, 20 March 2014

Kenapa suami orang jadi pilihan???


Salam semua...

Baru-baru ni kecoh pasal kes Hanez Suraya punya cerita kan...retis suam-suam kuku kambing ni dikatakan rampas laki orang..maka seluruh pelusuk alam semesta menghentam, mengeji, menghina pompoan ni...

Kesian kau Hanez...tak cukup kena maki, kontrak sebagai duta produk Aurawhite pun dihentikan ekoran gosip panas dia ni.....inikah dikatakan KARMA???

Aku tak mau ulas sapa betul sapa salah..lantak lah korang...bukan hal aku pun..

Cuma aku nak sembang pasal apa lah suami orang ni selalu jadi rebutan retis-retis Malaysia..awat dah tak dak anak teruna bujang ka????

Apa yang membuatkan golongan suami orang ni begitu laris di kalangan retis????

Alah bukan takat retis jer...orang biasa pon ada jugak..cuma disebabkan tak keluar paper jer..sorang sepupu aku pun ada jer kawin dengan laki orang...rela digelar perempuan sundal, asal dapat kawin dengan jantan tuhh..entah berapa kilo nasi kangkang agaknya jantan tu dah telan...

Yang kesian bini pertama lah....dah lah diduakan...dapat yang suami celaka jenis tak bertanggungjawab, dilebihkannya kepada bini baru...lagi sadis kalau madu nya tu jenis pompoan sundal bolong, memang alamat makan hati lah bini tua....segala keistimewaan dilonggokkan kepada bini baru...

Nampak tak disitu,  wanita sendiri yang menganiaya sesama wanita...kalau kau ada hati perut, tak de nye ko nak menggeletik goda laki orang....

Persoalan dia, apa yang ada pada laki orang ni????

Takat tiang sebatang tu..laki bujang pon ada...duit??? harta??? pangkat??

Bersepah je laki-laki bujang yang ada kerjaya bagus income 5 angka punya sebulan...

Tapi kan..aku dok bising-bising ni..padahal aku pun 2 x 5 jugak...hakhakhakhak...aku pun couple dengan laki orang jugak....adakah aku jugak sama seperti Hanez Suraya??? Perampas kebahagiaan orang lain...

Errrrrrrr.........no komen....

*tak pernah terlintas nak jadi perampas atau yang sekutu dengan nya*





Wednesday, 19 March 2014

Diriku sering dicabul.......


Selamat petang uolllssss...

Aku tengah dalam mode malas yang amat sekarang...ada MLT baru masuk...tengah kena buli dengan MLT senior yang lain...muahahahahaha.....ajar sikit budak baru ni....naik tocang kalau tak dibentuk dari awal...

Petang ni aku malas nak pi kelas aerobic.....plan nak membuta saja lepas balik keje ni...malam karang baru keluar makan dengan my abang....

Hari ni aku nak cerita sikit pasal sorang member satu tempat kerja ni...orang nya tinggi lampai...berbadan atlet...muka biasa-biasa saja, tapi penampilan sentiasa kemas....menurut pandangan mata aku, dia nih boleh la dikategorikan sebagai muka ala-ala jejaka kampung yang smart...tak terlalu buruk, dan tak juga terlalu kacak...sedang-sedang sahaja...

Umur dalam lingkungan 30-an...masih bujang trang tang tang...tapi sering bertukar-tukar girlfren..*ikut apa yang aku dengar cerita la*

Selalu usya staff pompoan yang baru masuk...confirm ajak keluar makan bersama....

Awal-awal aku masuk keje...tak rapat sangat...jauh sekali nak sembang gelak-gelak sekali...aku pon tak berapa berkenan sangat dengan dia pada mulanya...macam poyo...bajet bagus...

Lama-kelamaan ada sikit kemesraan terjalin..hanya sekadar mesra sebagai rakan sekerja...tak lebih tak kurang...

Baru-baru nih je...aku rasa perangai dia macam lain sikit...kadang-kadang nampak macam straight...tapi kadang-kadang bengkok pon ada...kenapa aku cakap dia macam bengkok???

Kalau datang kat lab, tak sah kalau tak cabul aku...tau cabul macam mana???

Raba bontot aku memang selalu dia buat...pastu pegang dada aku la....peluk aku dari belakang lah....

Korang rasa????

Aku tak kesah sebenarnya...mungkin tujuan dia hanya untuk bergurau...tapi yang peliknya...aku sorang je dia buat macam tu..ada je staff lelaki lain dalam lab nih...awat aku pulak yang jadi mangsa...

Aku lagi suka kalau ikut...hahahaha....tu yang redha je bila kena raba dengan dia..kadang-kadang naik syahwat bila kena usap kat tempat-tempat sensitif ni...ada sekali tu tetiba dia usap lembut aku punya telinga..mau tak stim jadinya aku...mujur dapat cover...tiba-tiba adik bangun tegak...

Cuma aku jadi segan la jugak bila staff perempuan kat lab nih tengok..dia selamba tok nenek je raba aku depan dorang...memang la aku bernaluri songsang..tapi agak-agak lah nak buat aksi-aksi 18SX sesama jantan depan public....kantoi sia-sia je hidop..punya lah nak sorok sisi hitam aku ni...

Tapi kan...aku macam dapat rasa something je dia nih...aku rasa dia macam tau aku ni gay...jauh di sudut hati aku, aku rasa tujuan dia sebenarnya nak menduga aku...nak kantoi kan aku...

Heh...kalau betul lah..apa motif????

Kena start hati-hati daripada sekarang....manusia nih banyak jenis....nampak jer baik, tapi hati kita tak tau...rambut sama hitam, tapi hati lain-lain....yang busuk hati ni memang jenis bahaya punya....depan lain, belakang lain...talam bermuka-muka....

Kalau la my abang tau benda nih....mesti dia ingat aku ni macam bohsia....acctually, bukan dia sorang je yang selalu buat *gangguan seksual* kat aku...ada lagi 2 3 orang member lelaki yang lain...pelik la aku...ada magnet ke apa kat badan aku nih....










Monday, 17 March 2014

Height-Up la pulak....


Salam ceria semua....

Aku baru terperasan akan kewujudan satu produk baru kat pasaran....Height-Up...dah kalau nama pun Height-Up, maknanya untuk kasi tambah ketingggian lah..

Kelasss kau...tengok tu...rahsia ketinggian orang Korea katanya...

Haishh..macam-macam produk yang muncul kat pasaran Malaysia sekarang ni..yang kasi putihkan muka lah...yang turunkan berat, kasi ramping lah..

Sekarang ni yang terbaru produk bagi tinggi pulak....

Mari-mari sapa-sapa yang rasa diri tu kemetot, disarankan membeli produk nih...dengan harapan bertukar tinggi lampai persis model jadinya...boleh caya ke??

Aku pun nyaris-nyaris nak terbeli produk nih....nak terpengaruh jugak la nengok testimoni pelanggan yang dah cuba...ye lah...teringin jugak nak merasa jadik tinggi...feeling-feeling macam Hritik Roshan...bertahun dah aku merendah diri...




Agak-agak kalau aku makan supplement nih boleh tinggi menggalah ke aku???

Senang tak payah susah-susah dah dok menjengket *betul ke ejaan* kaki  bila nak capai benda-benda yang tinggi...lagi sadis kena usung la kerusi kalau nak selongkar kabinet yang tinggi melangit tuh...

Paling best kalau naik LRT...bila dah ramai sangat tu, memang tak de peluang la kau nak rebut tiang yang kat tengah-tengah tu untuk tempat berpaut...nak pegang pemegang kat atas tu, memang tak sampai tangan nak capai...maka huyung-hayang jugak la aku dalam LRT tu...bila brek jer, mau tersungkur cium lantai la gamaknya...

Pastu aku pikir punya pikir...tak jadi nak beli...risau jugak kalau ada side effect..kot ye lah kasi tinggi..dibuat nya lepas aku makan..makin memendek...hah tak ke sia-sia je hidup...

Kalau ikut testimoni kat page FB supplement ni..memang lah ramai macam bagi feedback positif...rugi lah kalau tak cuba...kesan seawal 1 bulan dengan minima bertambah ketinggian 2cm-5cm habaq hang...

Tapi kondisi badan setiap orang lain....mungkin betul lah sapa-sapa yang dah cuba tu, ada kesan yang postif..alhamdulillah...in case kalau ada yang body orang yang tak boleh terima produk nih...terus ganggu sistem dalam badan...maybe hormone production boleh jadi tak terkawal ke...maybe lah....aku tak kata akan jadi macam tu...mana lah tau kan...

So aku putuskan tak jadi beli akhirnya...awal-awal tu dah ambik siap nombor pengedar produk nih...hahahaha...

Moral of the story...bersyukur je lah dengan apa yang ada sekarang....banyak kelebihan jugak jadi orang tak cukup inci dan bertubuh kecik ni..senang nak menyusup dalam lautan manusia...hakhakhakhak...

Tapi tak tau la in future, kot tergerak hati aku nak beli produk nih...muahahaha

Nih kalau ikut supplement Height-Up ni dah lulus beberapa ujian chemical yang berbahaya...
















Thursday, 13 March 2014

Gua suka bangat sama GG!!!!

Salam Jumaat semua....

Girls Generation sudah pun keluarkan 4th mini album  mereka....aku ni bukan lah hard core fans kpop sangat...tapi aku minat sangat kat group Girls Generation nih...cantik-cantik owhh...tetibe feeling straight...muahahaha..

Pape pon nah layan salah satu single dalam mini album dorang...Mr Mr....boleh tahan lah....tapi kalau compare dengan last year punya lagu I Got A Boy, yang menang award kat Youtube Music Award tuh.....bagi aku I Got A boy lagi best....




Wuuhuuuuuu....kalau lah dapat salah sorang nih...


Sunday, 9 March 2014

Pray for MH370


Dah beberapa hari tak update blog....

Busy sikit selepas aku balik daripada kursus di Temerloh last week...bulan lepas je dua kali pi Temerloh...kalau ikut hari ni aku ada kursus lagi di hospital Kuantan...tapi aku tak pi...hantar wakil MLT je...

Hari ni kena attend meeting Validasi...baru habis je pon...bapak lama gila meeting..naik kematu bontot aku...empat lima enam kali jugak aku keluar pi toilet...

Mujur ada sedia makan tengah hari...dengan perut lapar gila babi...

Rasa-rasa mesti semua dah tau kan pasal berita kehilangan kapal terbang MAS MH 370...memang menggemparkan satu Malaysia, malah satu dunia pun kecoh pasal cerita ni...


Sejak dari hari Sabtu lepas, kat dada-dada akhabar, internet, laman sosial..trending pasal kes kehilangan MH 370 ni...

Sampai sekarang..still tiada petunjuk ditemui...

Aku pun turut rasa sedih dan tumpang simpati kepada ahli keluarga penumpang kapal terbang MH 370.....serius cakap nak nangis aku tengok wajah-wajah insan yang menanti kepulangan ahli keluarga mereka yang terlibat...





tak dapat dibayangkan kalau orang yang kita sayang turut sama ada dalam kapal terbang.....berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul....
Sama-sama la kita berdoa agar MH 370 dapat kembali dengan selamatnya.....dan permudahkan segala usaha dalam misi mencari kapal terbang tersebut....tidak mengira kaum, agama, bangsa dan fahaman politik...




Walaupun tiada ahli keluarga kita yang terlibat sama......Amin....


Sunday, 2 March 2014

Anak ikan cleaner tegur aku....


Good morning everyone...hari ni Isnin, makanya datang kerja dengan perasaan yang malas...

Eh eh..tak baik...datang kerja demi sesuap nasi...nak cari rezeki yang halal...malas macam mana pun..kena kasi semangat sikit...lagu mana nak berjaya kalau asyik malas-malas aje dik non oiii....


Ahah....pagi tadi masa dalam lift ada sorang anak ikan cleaner ni tegur aku...anak ikan kelate tuu...

Aku memang jenis tak reti nak tegur orang yang tak kenal..so buat bodo je la dalam lift tu..diam sambil belek handphone...


Budak tu tegur dulu tanya..

"Abang orang mana?"

Aku ingat dia cakap dengan orang lain...tapi kami berdua je dalam lift tu...sah le dia tuju soalan tu kat aku....walaupun aku nampak sombong..tapi kalau orang dah tegur dulu, aku okey je.....

So...terjadi lah sesi perkenalan dalam lift..muahahahaaha...

Dan baru terperasan yang budak tu cleaner kat lab...sebelum ni ada sorang pak cik tempang tu...dah berhenti entah kenapa...budak tu lah pengganti cleaner kat unit aku...ahah..dah perasan daripada last week...


Tapi entah kenapa aku dapat rasa budak ni macam lain sikit...asal lalu jer depan bilik aku mesti dia peralih tengok aku buat kerja..ingat aku tak sedar...

Tengah aku dok taip entri ni pun..ada je budak tu dalam bilik aku..dok mop lantai...sambil tu bijik mata dia jeling usya aku...*bukan perasan sendiri ye*....


Lantak la kau budak...tak luak pon takat usya-usya macam tu...aku okey je kalau nak berkawan...and one more aku tak pilih kawan...tak pandang pon kau siapa dan kerja apa....kalau dia okey..why not...

Tapi aku dapat rasakan yang budak ni macam something jer....muahahahaha....

Kalau betul sangkaan aku...sorry la dik..aku tak layan budak lagi muda daripada aku....baru lepas SPM kau...hah...pucuk muda lagi ni...


Tengok je la apa yang bakal terjadi.....

Btw..esok aku akan ke Temerloh lagi..ada kursus dua hari pulak sampai hari Khamis...errrrrr....sape2 orang Temerloh?????






Followers

World Clock