Wednesday, 19 March 2014

Diriku sering dicabul.......


Selamat petang uolllssss...

Aku tengah dalam mode malas yang amat sekarang...ada MLT baru masuk...tengah kena buli dengan MLT senior yang lain...muahahahahaha.....ajar sikit budak baru ni....naik tocang kalau tak dibentuk dari awal...

Petang ni aku malas nak pi kelas aerobic.....plan nak membuta saja lepas balik keje ni...malam karang baru keluar makan dengan my abang....

Hari ni aku nak cerita sikit pasal sorang member satu tempat kerja ni...orang nya tinggi lampai...berbadan atlet...muka biasa-biasa saja, tapi penampilan sentiasa kemas....menurut pandangan mata aku, dia nih boleh la dikategorikan sebagai muka ala-ala jejaka kampung yang smart...tak terlalu buruk, dan tak juga terlalu kacak...sedang-sedang sahaja...

Umur dalam lingkungan 30-an...masih bujang trang tang tang...tapi sering bertukar-tukar girlfren..*ikut apa yang aku dengar cerita la*

Selalu usya staff pompoan yang baru masuk...confirm ajak keluar makan bersama....

Awal-awal aku masuk keje...tak rapat sangat...jauh sekali nak sembang gelak-gelak sekali...aku pon tak berapa berkenan sangat dengan dia pada mulanya...macam poyo...bajet bagus...

Lama-kelamaan ada sikit kemesraan terjalin..hanya sekadar mesra sebagai rakan sekerja...tak lebih tak kurang...

Baru-baru nih je...aku rasa perangai dia macam lain sikit...kadang-kadang nampak macam straight...tapi kadang-kadang bengkok pon ada...kenapa aku cakap dia macam bengkok???

Kalau datang kat lab, tak sah kalau tak cabul aku...tau cabul macam mana???

Raba bontot aku memang selalu dia buat...pastu pegang dada aku la....peluk aku dari belakang lah....

Korang rasa????

Aku tak kesah sebenarnya...mungkin tujuan dia hanya untuk bergurau...tapi yang peliknya...aku sorang je dia buat macam tu..ada je staff lelaki lain dalam lab nih...awat aku pulak yang jadi mangsa...

Aku lagi suka kalau ikut...hahahaha....tu yang redha je bila kena raba dengan dia..kadang-kadang naik syahwat bila kena usap kat tempat-tempat sensitif ni...ada sekali tu tetiba dia usap lembut aku punya telinga..mau tak stim jadinya aku...mujur dapat cover...tiba-tiba adik bangun tegak...

Cuma aku jadi segan la jugak bila staff perempuan kat lab nih tengok..dia selamba tok nenek je raba aku depan dorang...memang la aku bernaluri songsang..tapi agak-agak lah nak buat aksi-aksi 18SX sesama jantan depan public....kantoi sia-sia je hidop..punya lah nak sorok sisi hitam aku ni...

Tapi kan...aku macam dapat rasa something je dia nih...aku rasa dia macam tau aku ni gay...jauh di sudut hati aku, aku rasa tujuan dia sebenarnya nak menduga aku...nak kantoi kan aku...

Heh...kalau betul lah..apa motif????

Kena start hati-hati daripada sekarang....manusia nih banyak jenis....nampak jer baik, tapi hati kita tak tau...rambut sama hitam, tapi hati lain-lain....yang busuk hati ni memang jenis bahaya punya....depan lain, belakang lain...talam bermuka-muka....

Kalau la my abang tau benda nih....mesti dia ingat aku ni macam bohsia....acctually, bukan dia sorang je yang selalu buat *gangguan seksual* kat aku...ada lagi 2 3 orang member lelaki yang lain...pelik la aku...ada magnet ke apa kat badan aku nih....










6 comments:

  1. lelakiseksi: memang kena hati-hati...:)

    ReplyDelete
  2. rindunyeee kat hang...
    susah gak jadik orang come sume suka..
    klu aku dah tentu dia kena penumbuk sai dia rakan sekerja

    ReplyDelete
  3. Jazzlee : terharunya ada orang rindu kita lahh...mana hang hilang???
    tak daya nak tumbuk belasah orang...hahahaha
    lagipun macam yg aku cakap....lagi suka sebenarnya...muahahahahaha

    ReplyDelete
  4. x ilang mana aih, dok sebuk tlg BF kemaih umah baru dia, maklumlah 2 bulan sbelum nih kita bercerai talak satu, baru minggu lepaih kitaorang rujuk balik. aku punya rindu kat hang x tau nak habag. tiap malam dok tringat, paih tuh syum sorang2, bf aku tgk tersipu2 malu, dia prasanlah tuh, padahai aku tersyum kat ko, ahaks2

    ReplyDelete
  5. Jazzlee : choiiiii....propa sangat tang tiap malam teringat tuh...hahahaha...pape pon tenkiu lah ada jugak hang teringat kat no....:)

    ReplyDelete

Followers

World Clock