Thursday, 13 March 2014

Gua suka bangat sama GG!!!!

Salam Jumaat semua....

Girls Generation sudah pun keluarkan 4th mini album  mereka....aku ni bukan lah hard core fans kpop sangat...tapi aku minat sangat kat group Girls Generation nih...cantik-cantik owhh...tetibe feeling straight...muahahaha..

Pape pon nah layan salah satu single dalam mini album dorang...Mr Mr....boleh tahan lah....tapi kalau compare dengan last year punya lagu I Got A Boy, yang menang award kat Youtube Music Award tuh.....bagi aku I Got A boy lagi best....




Wuuhuuuuuu....kalau lah dapat salah sorang nih...


4 comments:

  1. berangan la nk dpt sorg...... xpe mane tahu angan2 jd knyataan.... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khai : hahahahaha....mana tau kan....Jehan Miskin pon bolh sambaq gadis korea...

      Delete
  2. Kalau dpt salah sorang kau nak buat apa?

    ReplyDelete
  3. Ammar : emmmmm....simpan elok2 dalam balang kaca....

    ReplyDelete

Followers

World Clock