Monday, 17 March 2014

Height-Up la pulak....


Salam ceria semua....

Aku baru terperasan akan kewujudan satu produk baru kat pasaran....Height-Up...dah kalau nama pun Height-Up, maknanya untuk kasi tambah ketingggian lah..

Kelasss kau...tengok tu...rahsia ketinggian orang Korea katanya...

Haishh..macam-macam produk yang muncul kat pasaran Malaysia sekarang ni..yang kasi putihkan muka lah...yang turunkan berat, kasi ramping lah..

Sekarang ni yang terbaru produk bagi tinggi pulak....

Mari-mari sapa-sapa yang rasa diri tu kemetot, disarankan membeli produk nih...dengan harapan bertukar tinggi lampai persis model jadinya...boleh caya ke??

Aku pun nyaris-nyaris nak terbeli produk nih....nak terpengaruh jugak la nengok testimoni pelanggan yang dah cuba...ye lah...teringin jugak nak merasa jadik tinggi...feeling-feeling macam Hritik Roshan...bertahun dah aku merendah diri...




Agak-agak kalau aku makan supplement nih boleh tinggi menggalah ke aku???

Senang tak payah susah-susah dah dok menjengket *betul ke ejaan* kaki  bila nak capai benda-benda yang tinggi...lagi sadis kena usung la kerusi kalau nak selongkar kabinet yang tinggi melangit tuh...

Paling best kalau naik LRT...bila dah ramai sangat tu, memang tak de peluang la kau nak rebut tiang yang kat tengah-tengah tu untuk tempat berpaut...nak pegang pemegang kat atas tu, memang tak sampai tangan nak capai...maka huyung-hayang jugak la aku dalam LRT tu...bila brek jer, mau tersungkur cium lantai la gamaknya...

Pastu aku pikir punya pikir...tak jadi nak beli...risau jugak kalau ada side effect..kot ye lah kasi tinggi..dibuat nya lepas aku makan..makin memendek...hah tak ke sia-sia je hidup...

Kalau ikut testimoni kat page FB supplement ni..memang lah ramai macam bagi feedback positif...rugi lah kalau tak cuba...kesan seawal 1 bulan dengan minima bertambah ketinggian 2cm-5cm habaq hang...

Tapi kondisi badan setiap orang lain....mungkin betul lah sapa-sapa yang dah cuba tu, ada kesan yang postif..alhamdulillah...in case kalau ada yang body orang yang tak boleh terima produk nih...terus ganggu sistem dalam badan...maybe hormone production boleh jadi tak terkawal ke...maybe lah....aku tak kata akan jadi macam tu...mana lah tau kan...

So aku putuskan tak jadi beli akhirnya...awal-awal tu dah ambik siap nombor pengedar produk nih...hahahaha...

Moral of the story...bersyukur je lah dengan apa yang ada sekarang....banyak kelebihan jugak jadi orang tak cukup inci dan bertubuh kecik ni..senang nak menyusup dalam lautan manusia...hakhakhakhak...

Tapi tak tau la in future, kot tergerak hati aku nak beli produk nih...muahahaha

Nih kalau ikut supplement Height-Up ni dah lulus beberapa ujian chemical yang berbahaya...
















10 comments:

  1. Nk tinggi buat ilizarov (bone lengthening) baru berkesan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. naye member pakai mende alah tu..hakhak

      Delete
    2. Ammar Smith : kena operate tu kan...ko tolong buat untuk aku boleh?????

      Delete
    3. Tebuan Kuneng : eh eh lengan dia...:)

      Delete
    4. X pndai aku bukan orthopedic surgeon.... kalo setakat longgarkan screw blh la....

      Delete
  2. trial n error.... genetic make up laen2... mcm ang kata, iikot kesesuaian badan... kalo takot boleh wat blood test...

    ReplyDelete
  3. SAYA JUAL HEIGHT UP. MURAH2 JE. RM150 SEBOTOL :) BERMINAT SILA PM / WHATSAPP / WECHAT : 01119328599 (WAN) TQ

    ReplyDelete
  4. DAPATKAN SUPPLEMENT HEIGHT UP SEKARANG !! 1 BOTOL HANYA RM150 !! WHATSAPP 01119328599 (WAN) UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN SEKARANG !!

    ReplyDelete

Followers

World Clock