Thursday, 20 March 2014

Kenapa suami orang jadi pilihan???


Salam semua...

Baru-baru ni kecoh pasal kes Hanez Suraya punya cerita kan...retis suam-suam kuku kambing ni dikatakan rampas laki orang..maka seluruh pelusuk alam semesta menghentam, mengeji, menghina pompoan ni...

Kesian kau Hanez...tak cukup kena maki, kontrak sebagai duta produk Aurawhite pun dihentikan ekoran gosip panas dia ni.....inikah dikatakan KARMA???

Aku tak mau ulas sapa betul sapa salah..lantak lah korang...bukan hal aku pun..

Cuma aku nak sembang pasal apa lah suami orang ni selalu jadi rebutan retis-retis Malaysia..awat dah tak dak anak teruna bujang ka????

Apa yang membuatkan golongan suami orang ni begitu laris di kalangan retis????

Alah bukan takat retis jer...orang biasa pon ada jugak..cuma disebabkan tak keluar paper jer..sorang sepupu aku pun ada jer kawin dengan laki orang...rela digelar perempuan sundal, asal dapat kawin dengan jantan tuhh..entah berapa kilo nasi kangkang agaknya jantan tu dah telan...

Yang kesian bini pertama lah....dah lah diduakan...dapat yang suami celaka jenis tak bertanggungjawab, dilebihkannya kepada bini baru...lagi sadis kalau madu nya tu jenis pompoan sundal bolong, memang alamat makan hati lah bini tua....segala keistimewaan dilonggokkan kepada bini baru...

Nampak tak disitu,  wanita sendiri yang menganiaya sesama wanita...kalau kau ada hati perut, tak de nye ko nak menggeletik goda laki orang....

Persoalan dia, apa yang ada pada laki orang ni????

Takat tiang sebatang tu..laki bujang pon ada...duit??? harta??? pangkat??

Bersepah je laki-laki bujang yang ada kerjaya bagus income 5 angka punya sebulan...

Tapi kan..aku dok bising-bising ni..padahal aku pun 2 x 5 jugak...hakhakhakhak...aku pun couple dengan laki orang jugak....adakah aku jugak sama seperti Hanez Suraya??? Perampas kebahagiaan orang lain...

Errrrrrrr.........no komen....

*tak pernah terlintas nak jadi perampas atau yang sekutu dengan nya*





14 comments:

  1. suami orang ada tarikan yang tersendiri..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : macam pernah ada pengalaman je...

      Delete
    2. hehehe..setakat terlanjur cinta,terlanjur sayang je..yg lebih2 x ada lagi..

      Delete
  2. x rela berkongsi kasih, tkut apa yg dapat nanti sikit sgt, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzle : gitu la adat bermadu..nak tak nak, kena share jugak...

      Delete
  3. tak kesah sangat pun, janji dia sayang
    kalau yang single tu cepat sangat bosan

    ReplyDelete
    Replies
    1. BudakKampung : asalkan kita tahu mana hak kita...jangan terlalu tamak untuk rebut kasih sayang laki orang ni...dia pun ada tanggungjawab terhadap isteri dan anak-anak...

      Delete
  4. suami org lebih matang... plu2 yg dah kawin pon lebih matang bbanding yg bujang... cara berfikir, cara berinteraksi tu laen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fallenangel : betul...satu lagi..skill pon lagi hebat daripada yang bujang..muahahahaha

      Delete
  5. skill? aaaaaa mai aku try kat hang,,, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : hahahha...nak cuba ke????

      Delete
  6. tetiba jeee jd tkut plakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. suami org byk pengalaman ..lebih pandai memikat :)
    auww! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MG : betul tu...layanan dorang lagi romantik...hahaha

      Delete

Followers

World Clock