Tuesday, 22 April 2014

Lagi ada anak dara nak berkenalan....ayyoooo..

Salam....

Ekoran daripada tragedi dikenakan oleh my abang hari Ahad lepas, aku buat mogok...senyap...mesej dia tak balas...call pun tak dijawab...biasa sangat dia...gerammm aku.

Semalam member aku yang dulu pernah kerja sini ada datang..sekarang dia keje kat hospital lain dalam Pahang jugak...ada event apa ntah dia kena attend kat sini...

Lepas dia punya event, dia ajak aku pi jalan-jalan..lama katanya tak datang sini...rindu suasana kat sini katanya lagi...choiii...ntah pape..

Buat pengetahuan korang ada le sorang perempuan ni yang menggantikan tempat dia kat sini...aku tak berapa cam sangat...sebab tak berapa nak cara dengan hal orang....tak de masa nak pi interview staff-staff yang baru masuk...

Pompoan tu pun terlibat sama dengan event yang member aku tu pi...alkisahnya member dorang kenal lah..sebab jawatan yang sama kot....so memang la banyak benda dorang berbual masa event tu...

Member aku cakap yang pompoan tu macam berminat nak kawan dengan aku....errrrrr...mula-mula ingat dia bawak lawak..saja nak tipu aku...memang tak la aku nak caya...kenal sangat dengan perangai member aku ni...bab nak menganjeng aku nombor satu...

Beria-ria dia bersumpah bagai...member aku cerita yang staff pompoan baru tu selalu nampak aku jalan kaki pi kerja dari kuarters...dia kat blok C..aku pulak blok D...

Suka aku tengok aku katanya...pastu puji aku cute...errrrrr...nak melompat seronok ke tak...ada orang puji tuh...muahahahaha...

Pastu aku dengan member aku tu memang plan nak gi karok malam semalam....member aku tu pelawa pulak pompoan tu...katanya nak kasik kenal-kenal dengan aku...choiiiiiiiiiiiiiii....paksa-paksa aku pi kawan dengan pompoan...tetibe nak jadi agen cari jodoh plak...

Malas aku nak ambik tau...dengan aku yang macam ni...berselera pulak nak couple dengan perempuan....

tapi kalau setakat nak kawan-kawan je....aku tak kisah...cuma kalau aku yang nak start dulu hulur salam perkenalan...memang liat sikit lah...bukan sombong...cuma susah nak buat kawan dengan orang tak kenal lagi...

Bila member aku tengok aku macam buat bodo je...terus dia kasik ayat sentap kat aku....

"Ko ni gay ke ?"

Sunday, 20 April 2014

Breakfast bersama madu...meriahnya!!!!!

Salam...

Pagi Ahad semalam my abang buat kerja gila...nak saja aku lempang muka dia....aku dok sedap terbongkang membuta dia call...paksa aku teman dia breakfast kat entah apa nama tempat tu...

Bayangkan bagi masa 10 minit je untuk aku bersiap...kelam kabut la aku bangun..aci gosok gigi dan basuh muka aje...meradang jugak le...dikacau nya waktu aku berhibernasi...dalam kepala dah merencana nak sembur dia dalam kereta nanti...derhaka tak derhaka..tengok lahhh..

Aku saja buat lambat...jalan lenggang kangkong...dah sapa suruh tak cakap awal-awal...

Last-last aku yang terkejut beruk....aku nampak macam bukan dia sorang je dalam kete tu...oh my god..

Bini dengan anak perempuan dia ada sekali...aku dah gelabah sakan...pundekkkk....patut la beria-ria ajak aku sarapan pagi sama...

Nak tak nak kena follow jugak le rancangan bangang dia tu....tak kan le nak patah balik masuk dalam rumah..tak ke bini dia syak something nanti...dalam hati aku dah rasa macam apa dah...

Dia dok sengih-sengih...aku bagi isyarat mata...apa kes ni????

On the way nak ke kedai makan tu...aku mati kutu tak tau nak start bukak mulut...nak cakap apa???? nak sembang apa???

Kalau senyap je....nanti bini dia ingat aku ni sombong pulak....tak ke kau gelabah beruk duduk satu kereta dengan madu!!!!

Dalam kepala otak..aku dah pikir macam-macam....jangan le kantoi...mampus aku kena ganyang dengan bini dia nanti....tak pun kena campak masuk gaung masa kereta tengah bergerak nih....

Bini dia tanya sepatah aku jawab sepatah...kekok habis...

Aku berlakon sehabis baik untuk nampak macam tak de pape....sudahnya aku main dengan anak dia je masa tengah makan tu....dia dengan bini dia sembang berdua...aku malas nak campur...

So far akak tu pun baik je orang nya..wah dah panggil akak ye...lama-lama okey je aku sembang dengan dia....macam-macam dia tanya....

Yang lagik best....dia tanya aku bila nak kahwin...mau nak tersedak aku masa tu...Abang A dah gelak macam orang gila...dan dan tu jugak aku sepak kaki dia kat bawah meja...tu makan dia...

*Abang A pesan suruh baik-baik dengan bini dia....mana tau boleh kamcing...puiii..pala otak dia*






Tuesday, 15 April 2014

Happy Birthday Doktor Handsome....


Salam....

Hari ni birthday sorang doktor hensem tu...aku wish happy birthday kat fesbuk dia...pastu saje-saje gatal pi stalk fesbuk adik-beradik dia yang lain...

Wauuuu...

Baka baik semua ....adik lelaki dia yang aku berjaya carik kat fesbuk ada dua orang...merembes habaq hang...ada sorang tu lagi kacak dari dia...

Daripada bapak bawak ke adik-adik dia..semua jadi doktor.....kalau tengok bapak doc tu pun boleh tahan segak jugak...


So far..aku tak berapa rapat sangat dengan doc ni...walaupun rumah dia sebelah rumah aku je...setakat tegur-tegur biasa macam tu je...dan dia dah jadi laki orang pun...aku pergi kenduri kahwin dia kat Kelantan last year...

Aku segan sebenarnya kalau terserempak dengan dia...sebab dia hensem..hikhihikhik...malu-malu kucing aku kalau dia tegur...


ada pernah sekali tu..aku ada buat audit aset kat female ward...tak perasan dia datang...dia picit bahu aku daripada belakang...memang free lah aku melatah sebut bukan-bukan...kan dah kena carut dengan aku...

Tapi lepas tu aku pulak yang merah muka...malu beb...kantoi dengan doktor tu aku ni melatah...cisssss....









Wednesday, 9 April 2014

Artis Malaysia yang buat aku cairrrrr....

Ada beberapa orang artis Malaysia yang aku gerammmm sangat tengok...ofkos la jantan...dan muka kacak okey...lakonan aku tak tengok sangat...sebab aku tak berapa layan drama Melayu...jalan cerita macam taik...kalau aku tengok cerita Melayu tu, maknanya pelakon lelaki dalam drama tu sangat merembes ye...

1) Nazim Othman


Body dia hot sialll...nampak tak bicep dia...kalau dapat gigit tuh..perghhhh...dengar-dengar dia nih PLU jugak...macam ada gaya-gaya songsang kalau tengok...





2) Airel Zafril


Yang sorang ni pon bapak hensem gilerr....mula-mula dia muncul dalam dunia seni aku ingat kan bengkok...last-last dah jadi laki orang pun..untong kau Wawa Zainal..cissss...tengok dia berlakon watak gay dalam cerita Hanya Aku Cinta Kau Seorang...macam aku cakap, tak layan cerita melayu...tapi sebab ada si Airel ni, aku gagah jugak tengok...tambah pulak dia pegang watak lelaki gay...



3) Zain Saidin


Laki si Che Ta ni pun memang merembes uollsssss...tak menahan kalau tengok dia...filem apa, cerita apa dia berlakon....entah le...yang aku tau Oh My English kalau tak silap...banyak cerita dia dengan Che Ta jerr...kenapa lah Che Ta yang kau pilih....





4)Zul arrifin


Besaq habaq hang lengan dia..boleh buat gayut malam-malam ni.....entah drama apa dia pernah berlakon aku tak tau...rasanya pernah couple dengan Abby Abadi...
suka tengok kening dia...kalau la dapat bf macam dia nih....


Kenapa tak de Aaron aziz dan Remy Ishak dalam list aku ni??? sebab aku tak minat dorang....sekian...








Tuesday, 8 April 2014

Couple Mat Salleh...

Gambar-gambar ni aku snap petang semalam...ada sepasang couple mat salleh entah muncul dari mana...

Seronok tengok kemesraan couple nih....sorry kualiti gambar agak macam taik...tengah hujan masa tu...target pulak sedang bergerak....hasil hya...tak berapa jelas..





Gambar yang last ni...dorang tengah pegang tangan...sweet jer tengok...


Aku berjaya snap 3 gambar je...cepat sangat dorang hilang...itupun gigih la aku berlari naik tingkat atas rumah nak cari henpon dalam  bilik....

Muka tak dapat nak tengok dengan jelas...tak tau la hensem merembes ke tak....tapi kalau tengok bentuk badan...dua-dua tinggi menggalah...ofkos la kan...nama pun mat salleh...tak kan kemetot macam aku pulak...

Cer kalau kita buat macam nih...jalan-jalan kat luar sambil pegang tangan dengan jantan...mau nak kena hina dengan masyarakat sekeliling...kena rejam dengan batu...

Lagi lah nak buat aksi mesra di depan khalayak ramai....nama pun benda haram....yang haram tak kan menjadi halal....

Kalau dengan my abang...takat nak menggatal dalam kereta tu boleh la...pegang-pegang tangan nak kena sorok-sorok...kat luar...idok le aku nak buat macam tu...reputasi beb...nak kena jaga...one more thing...even aku gay...tapi still i'm Muslim.....tunggang terbalik macam mana pun...agama aku tetap Islam....



Monday, 7 April 2014

Senaman Hilangkan Stress.....harus cuba yok!!!!


Selamat pagi....sebelum start keje masing-masing..apa kata kita buat satu senaman ringkas...simple dan menggembirakan....

Sesuai dilakukam oleh semua..tak kira tua muda, bengkok or straight....nak lagi best, boleh ajak partner masing-masing...nak buat secara berjemaah dengan kaum keluarga juga sangat digalakkan...


Amacam??? menarik kan....boleh hilangkan stress...boleh la kalau nak buat time korang kemurungan atau patah hati lepas kena tinggal dengan buah hati....

Sekian...kbai....iya iyalah!!!!

Sunday, 6 April 2014

Parody Where Have You Been (Rihanna)...

Anjat boboy nengok video parody nih...nak terluah balik nasik lemak yang aku baham pagi tadi..

Kreatif...berani uoollsssss....tak dapat digambarkan betapa confident level mak nyah-mak nyah ni sangat la tinggi...korang mampu buat macam nih????


Menangis Rihanna kalau tengok...mohon Rihanna bersara cepat...muahahahahahahaha

Call Me Maybe versi Mak Nyah Siam.....

Atas permintaan En.Amir....aku post kat blog video nih...

Hot sialll jantan dalam video nih...tapi buat spoil bila ada 2 orang mak nyah yang....errrrr....

Sorang tu boleh la tahan muka dia...at first aku ingat perempuan....yang lagi sorang memang...muntah darah aku tengok...

Pape pon enjoy yokkk....






Wednesday, 2 April 2014

Call Me Maybe Versi Jejaka's Hot....

Sebelum start keje..aku layan dulu video dari youtube...

Meriahhh habaq hang....jejanz-jejanz hot menari lagu Call Me Maybe....Tengok banyak kali boleh merembes...



Terserlah ke gay an masing-masing...hikhikhik...badan cantik, muka lawa, boleh la nak buat macam ni...cer kalau yang huduh buat...memang kena hina tujuh keturunan...



Tuesday, 1 April 2014

Gay Short Movie - The Perfect Plan

Hari ni jom layan Gay Short Movie...tengah tak de keje masa lunch hour tadi, aku carik kat youtube....nahh jumpa cerita ni..

Simple...jalan cerita best...pelakon pon tak kurang hot nya...suka tengok dorang berdua...sweet sangat...



Boleh tak aku nak buat macam nih...hikhikhik...mampuss kena sembelih dengan abah aku....

Followers

World Clock