Wednesday, 9 April 2014

Artis Malaysia yang buat aku cairrrrr....

Ada beberapa orang artis Malaysia yang aku gerammmm sangat tengok...ofkos la jantan...dan muka kacak okey...lakonan aku tak tengok sangat...sebab aku tak berapa layan drama Melayu...jalan cerita macam taik...kalau aku tengok cerita Melayu tu, maknanya pelakon lelaki dalam drama tu sangat merembes ye...

1) Nazim Othman


Body dia hot sialll...nampak tak bicep dia...kalau dapat gigit tuh..perghhhh...dengar-dengar dia nih PLU jugak...macam ada gaya-gaya songsang kalau tengok...





2) Airel Zafril


Yang sorang ni pon bapak hensem gilerr....mula-mula dia muncul dalam dunia seni aku ingat kan bengkok...last-last dah jadi laki orang pun..untong kau Wawa Zainal..cissss...tengok dia berlakon watak gay dalam cerita Hanya Aku Cinta Kau Seorang...macam aku cakap, tak layan cerita melayu...tapi sebab ada si Airel ni, aku gagah jugak tengok...tambah pulak dia pegang watak lelaki gay...



3) Zain Saidin


Laki si Che Ta ni pun memang merembes uollsssss...tak menahan kalau tengok dia...filem apa, cerita apa dia berlakon....entah le...yang aku tau Oh My English kalau tak silap...banyak cerita dia dengan Che Ta jerr...kenapa lah Che Ta yang kau pilih....





4)Zul arrifin


Besaq habaq hang lengan dia..boleh buat gayut malam-malam ni.....entah drama apa dia pernah berlakon aku tak tau...rasanya pernah couple dengan Abby Abadi...
suka tengok kening dia...kalau la dapat bf macam dia nih....


Kenapa tak de Aaron aziz dan Remy Ishak dalam list aku ni??? sebab aku tak minat dorang....sekian...








11 comments:

  1. kadang-kadang terfikir juga si nazim ni plu ke?.

    ReplyDelete
  2. lelaki seksi: kann...rasanya betul la tu...

    ReplyDelete
  3. pe buktinye kid????? hg jgn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : hikhikhikhik...agak je lah...

      Delete
  4. Amir suker si Nazim tu...And pastinya Amir raser die memang PLU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : see...ramai kan yg rasa dia PLU...

      Delete
    2. hnya orang cam kita ja dpt detact sorang tu specis kita or tak,

      Delete
    3. Shahir : betul.....tapi kadang-kadang boleh jadi salah tekaan kita tuh...:)

      Delete
  5. Tompang ek
    Aku cari bilik sewa plu
    Xnak pondan
    Area klang or sa
    Wechat aku alibdila

    ReplyDelete
  6. kawe dr kelate. suko sex
    kawe itam dan berbulu
    call sms 0145466071

    ReplyDelete
  7. hahahah yang pling atas tu mengancam hati huhu

    ReplyDelete

Followers

World Clock