Sunday, 20 April 2014

Breakfast bersama madu...meriahnya!!!!!

Salam...

Pagi Ahad semalam my abang buat kerja gila...nak saja aku lempang muka dia....aku dok sedap terbongkang membuta dia call...paksa aku teman dia breakfast kat entah apa nama tempat tu...

Bayangkan bagi masa 10 minit je untuk aku bersiap...kelam kabut la aku bangun..aci gosok gigi dan basuh muka aje...meradang jugak le...dikacau nya waktu aku berhibernasi...dalam kepala dah merencana nak sembur dia dalam kereta nanti...derhaka tak derhaka..tengok lahhh..

Aku saja buat lambat...jalan lenggang kangkong...dah sapa suruh tak cakap awal-awal...

Last-last aku yang terkejut beruk....aku nampak macam bukan dia sorang je dalam kete tu...oh my god..

Bini dengan anak perempuan dia ada sekali...aku dah gelabah sakan...pundekkkk....patut la beria-ria ajak aku sarapan pagi sama...

Nak tak nak kena follow jugak le rancangan bangang dia tu....tak kan le nak patah balik masuk dalam rumah..tak ke bini dia syak something nanti...dalam hati aku dah rasa macam apa dah...

Dia dok sengih-sengih...aku bagi isyarat mata...apa kes ni????

On the way nak ke kedai makan tu...aku mati kutu tak tau nak start bukak mulut...nak cakap apa???? nak sembang apa???

Kalau senyap je....nanti bini dia ingat aku ni sombong pulak....tak ke kau gelabah beruk duduk satu kereta dengan madu!!!!

Dalam kepala otak..aku dah pikir macam-macam....jangan le kantoi...mampus aku kena ganyang dengan bini dia nanti....tak pun kena campak masuk gaung masa kereta tengah bergerak nih....

Bini dia tanya sepatah aku jawab sepatah...kekok habis...

Aku berlakon sehabis baik untuk nampak macam tak de pape....sudahnya aku main dengan anak dia je masa tengah makan tu....dia dengan bini dia sembang berdua...aku malas nak campur...

So far akak tu pun baik je orang nya..wah dah panggil akak ye...lama-lama okey je aku sembang dengan dia....macam-macam dia tanya....

Yang lagik best....dia tanya aku bila nak kahwin...mau nak tersedak aku masa tu...Abang A dah gelak macam orang gila...dan dan tu jugak aku sepak kaki dia kat bawah meja...tu makan dia...

*Abang A pesan suruh baik-baik dengan bini dia....mana tau boleh kamcing...puiii..pala otak dia*






10 comments:

  1. ko jangan nok...silap hari bulan kene simbah acid u...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Prince : ishh tak baik tauu cakap bukan-bukan....sayang lagi muka jelita aku nih....

    ReplyDelete
  3. tu die... cari jalan damai... bermadu katanya... hak hak hak

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallen angel: kannn...hidup bermadu ni kena lah saling bertolak ansur...puiiii...hahahaha

      Delete
  4. madu tu manis kid, so pandai2lah ko bawak diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : manis yang boleh membawa mudarat...aku sendiri tak tau sampai bila boleh bertahan macam ni..kadang-kadang rasa mcm unfair pon ada jugak....:(

      Delete
  5. xpelah kid, tuh namenyee idup, ada masa kita berkorban dan ada masa kita terkorban (perasaan). itu yg menjadikan kita kuat dan tabah, be strong bro, cium skali,,,,

    ReplyDelete
  6. Jazzlee : tudia nasihat dari abam kita...hikhikhik...tenkiu bro...teringin nak jumpa hang face to face...weeeeeee....:)

    ReplyDelete
  7. jika diizinkan tuhan, insyaalah
    tapi aku malu leeeee

    ReplyDelete
  8. Jazzlee: mende plak nak malu...x de hidung??x de mata???x de mulut???

    ReplyDelete

Followers

World Clock