Tuesday, 8 April 2014

Couple Mat Salleh...

Gambar-gambar ni aku snap petang semalam...ada sepasang couple mat salleh entah muncul dari mana...

Seronok tengok kemesraan couple nih....sorry kualiti gambar agak macam taik...tengah hujan masa tu...target pulak sedang bergerak....hasil hya...tak berapa jelas..





Gambar yang last ni...dorang tengah pegang tangan...sweet jer tengok...


Aku berjaya snap 3 gambar je...cepat sangat dorang hilang...itupun gigih la aku berlari naik tingkat atas rumah nak cari henpon dalam  bilik....

Muka tak dapat nak tengok dengan jelas...tak tau la hensem merembes ke tak....tapi kalau tengok bentuk badan...dua-dua tinggi menggalah...ofkos la kan...nama pun mat salleh...tak kan kemetot macam aku pulak...

Cer kalau kita buat macam nih...jalan-jalan kat luar sambil pegang tangan dengan jantan...mau nak kena hina dengan masyarakat sekeliling...kena rejam dengan batu...

Lagi lah nak buat aksi mesra di depan khalayak ramai....nama pun benda haram....yang haram tak kan menjadi halal....

Kalau dengan my abang...takat nak menggatal dalam kereta tu boleh la...pegang-pegang tangan nak kena sorok-sorok...kat luar...idok le aku nak buat macam tu...reputasi beb...nak kena jaga...one more thing...even aku gay...tapi still i'm Muslim.....tunggang terbalik macam mana pun...agama aku tetap Islam....



6 comments:

  1. Jelez! Nk buat jg mcm mat salleh ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammar : try la pegang-pegang tangan dengan Dr. M kau tuh....hikhikhik

      Delete
  2. cer ko gi oversea...aku nak tgk ko tunggang ker or tonggek hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prince : kita tonggek jer dengan mat salleh....hikhikhik

      Delete
  3. Very Lovely Couple....;-p Sugoi....

    Tapi kan kiter Melayu toksah lah buat gitu kat tempat awam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : yup...selagi namanya Melayu Islam....memang akan pandang serong la oleh masyarakat kalau buat macam tu...

      Delete

Followers

World Clock