Tuesday, 1 April 2014

Gay Short Movie - The Perfect Plan

Hari ni jom layan Gay Short Movie...tengah tak de keje masa lunch hour tadi, aku carik kat youtube....nahh jumpa cerita ni..

Simple...jalan cerita best...pelakon pon tak kurang hot nya...suka tengok dorang berdua...sweet sangat...



Boleh tak aku nak buat macam nih...hikhikhik...mampuss kena sembelih dengan abah aku....

4 comments:

  1. untung lar kalau ada parents yg mcm nie.... xpyh bgtau dh mmg tau.... dan accept hubungan tu..... mmg tak lar kan klu nk jd kat malaysia..... parents mane yg nk hubungan yg mcm nie jd kat anak dieorg...... klu kite ada anak pon.... kita mesti xnak jd kat anak kita...... dah nama pon forbidden love.... trime jela kenyataan.....

    ReplyDelete
  2. mcm tu aku kena jd abah kid la... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallen angel : sampai tak hati nak sembelih aku?????

      Delete

Followers

World Clock