Tuesday, 15 April 2014

Happy Birthday Doktor Handsome....


Salam....

Hari ni birthday sorang doktor hensem tu...aku wish happy birthday kat fesbuk dia...pastu saje-saje gatal pi stalk fesbuk adik-beradik dia yang lain...

Wauuuu...

Baka baik semua ....adik lelaki dia yang aku berjaya carik kat fesbuk ada dua orang...merembes habaq hang...ada sorang tu lagi kacak dari dia...

Daripada bapak bawak ke adik-adik dia..semua jadi doktor.....kalau tengok bapak doc tu pun boleh tahan segak jugak...


So far..aku tak berapa rapat sangat dengan doc ni...walaupun rumah dia sebelah rumah aku je...setakat tegur-tegur biasa macam tu je...dan dia dah jadi laki orang pun...aku pergi kenduri kahwin dia kat Kelantan last year...

Aku segan sebenarnya kalau terserempak dengan dia...sebab dia hensem..hikhihikhik...malu-malu kucing aku kalau dia tegur...


ada pernah sekali tu..aku ada buat audit aset kat female ward...tak perasan dia datang...dia picit bahu aku daripada belakang...memang free lah aku melatah sebut bukan-bukan...kan dah kena carut dengan aku...

Tapi lepas tu aku pulak yang merah muka...malu beb...kantoi dengan doktor tu aku ni melatah...cisssss....









10 comments:

  1. Replies
    1. Boyz: lawak la sangat...yang malu nya aku....

      Delete
  2. hak hak hak.. kuat melatah yer? kalo ada cni, slalu la kena usik ngan aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallenangel : berani lah buat!!!!!

      Delete
    2. hak hak hak... pastu ang melatah sambil isap jari....

      Delete
    3. fallen angel : meh nak isap jari hang...

      Delete
  3. rase nak tercirit jew bila ko melatah hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prince : eeiiuuuuwwww....pengotoqqqqq....

      Delete
  4. Replies
    1. Ammar : nak tiru hang jugak...hohoho...

      Delete

Followers

World Clock