Tuesday, 22 April 2014

Lagi ada anak dara nak berkenalan....ayyoooo..

Salam....

Ekoran daripada tragedi dikenakan oleh my abang hari Ahad lepas, aku buat mogok...senyap...mesej dia tak balas...call pun tak dijawab...biasa sangat dia...gerammm aku.

Semalam member aku yang dulu pernah kerja sini ada datang..sekarang dia keje kat hospital lain dalam Pahang jugak...ada event apa ntah dia kena attend kat sini...

Lepas dia punya event, dia ajak aku pi jalan-jalan..lama katanya tak datang sini...rindu suasana kat sini katanya lagi...choiii...ntah pape..

Buat pengetahuan korang ada le sorang perempuan ni yang menggantikan tempat dia kat sini...aku tak berapa cam sangat...sebab tak berapa nak cara dengan hal orang....tak de masa nak pi interview staff-staff yang baru masuk...

Pompoan tu pun terlibat sama dengan event yang member aku tu pi...alkisahnya member dorang kenal lah..sebab jawatan yang sama kot....so memang la banyak benda dorang berbual masa event tu...

Member aku cakap yang pompoan tu macam berminat nak kawan dengan aku....errrrrr...mula-mula ingat dia bawak lawak..saja nak tipu aku...memang tak la aku nak caya...kenal sangat dengan perangai member aku ni...bab nak menganjeng aku nombor satu...

Beria-ria dia bersumpah bagai...member aku cerita yang staff pompoan baru tu selalu nampak aku jalan kaki pi kerja dari kuarters...dia kat blok C..aku pulak blok D...

Suka aku tengok aku katanya...pastu puji aku cute...errrrrr...nak melompat seronok ke tak...ada orang puji tuh...muahahahaha...

Pastu aku dengan member aku tu memang plan nak gi karok malam semalam....member aku tu pelawa pulak pompoan tu...katanya nak kasik kenal-kenal dengan aku...choiiiiiiiiiiiiiii....paksa-paksa aku pi kawan dengan pompoan...tetibe nak jadi agen cari jodoh plak...

Malas aku nak ambik tau...dengan aku yang macam ni...berselera pulak nak couple dengan perempuan....

tapi kalau setakat nak kawan-kawan je....aku tak kisah...cuma kalau aku yang nak start dulu hulur salam perkenalan...memang liat sikit lah...bukan sombong...cuma susah nak buat kawan dengan orang tak kenal lagi...

Bila member aku tengok aku macam buat bodo je...terus dia kasik ayat sentap kat aku....

"Ko ni gay ke ?"

4 comments:

  1. Ko jawab apa kat member ko? Yes i am ke??huhu

    ReplyDelete
  2. boyz.malay: no komen...ala2 retis aku jawab...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitu..hehe..sure muka ko merah kan??member ko tk syak ke

      Delete
    2. boyz.malay : aku rasa memang dia syak lama dah....buat tak tau je...memang tak la aku nak ngaku...

      Delete

Followers

World Clock