Monday, 7 April 2014

Senaman Hilangkan Stress.....harus cuba yok!!!!


Selamat pagi....sebelum start keje masing-masing..apa kata kita buat satu senaman ringkas...simple dan menggembirakan....

Sesuai dilakukam oleh semua..tak kira tua muda, bengkok or straight....nak lagi best, boleh ajak partner masing-masing...nak buat secara berjemaah dengan kaum keluarga juga sangat digalakkan...


Amacam??? menarik kan....boleh hilangkan stress...boleh la kalau nak buat time korang kemurungan atau patah hati lepas kena tinggal dengan buah hati....

Sekian...kbai....iya iyalah!!!!

9 comments:

  1. Prince : dah cuba erk...hilang stress kan????

    ReplyDelete
  2. gramnya nengok minah maya tuh...klu dpt kat aku kang aku seligi habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : hang geram erk tengok...comel kan???

      Delete
  3. Motif aku nak cuba bende2 mcm ni...baik aku angkat dumbell kat gym...haha lagi syok der,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prince : wuhuuu abg sado...

      Delete
    2. sado lah sangat haha....weh budak...email aku cepat... princeoflegends89@gmail.com....

      Delete
  4. memang tak lar brother....... hukhukhuk......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khai : belum cuba belum tau derrr...hikhikhik

      Delete

Followers

World Clock