Wednesday, 23 April 2014

Serius ngeri!!!!!






9 comments:

  1. Prince : ngeri kan....muahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Prnh tgok org wat tatu kat blkg bdn.... tatu bsar.... pnuh blkg die satu gmbr tu.... tgok time teman mmbr g wat tatu.... tp org yg wat tu bkn mmbr la.... org laen.... cume sius tensyen tgok muke die..... mcm cuke.... mgkn sbb lame sgt kot dok stay xleh gerak..... haha..... tp hencem.... hehe

    ReplyDelete
  3. Lol.... video ker bwh tu.... igtkn gmbr..... haha.... tp eiuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khai : hahahaha..gambar kat atas tu hanya sekadar hiasan...topik utama adalah video tu...muahahahaha..ngeri kan????

      Delete
    2. Salam Kid, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih
      X terhingga kat hg, kerana hg snggup melayan aku dgn baik
      Sekali. Aku pohon maaf dunia akhirat kiranya
      Ada komen2 aku yg meyinggong perasaan hg.
      Insyaalah jika diizinkan tuhan, kita bertemu
      Disuatu masa nanti. Ntah kenapa aku terasa hg amat
      Dekat ngan aku.. Jaga diri elok2 Kid. Wassalam

      Delete
    3. Jazzle : weiii hang dah kenapa nih....ada something wrong ke..gaya macam nak pergi jauh je....jangan buat aku takut weiiiiii.....

      Delete
  4. xyah tkut kid, x kemanapun aku. dok tgk blog hg jeee, maklumlah dah kawin ni kena lee low profile ckit, xbrani nak over cam dulu lagi..tkut kantoi hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah dah kawin ke...x jemput pon...sampai hati...
      :(

      Delete

Followers

World Clock