Tuesday, 27 May 2014

Usya-usya Jantan di Taman Lavender....


Hye uolllssss....

Baru-baru ni aku and kengkawan ada pi jalan-jalan kat Taman Lavender, Cameron Highlands...saja galak nak pi sana...orang kata tempat dia cantik...ye lah aku pun tak pernah tengok depan mata macam mana rupa bunga lavender...

Masa kami pi tu, tudia ramai nya umat manusia....rimas pulak aku..dengan nak cari parking azab nak mampus...sudahnya park kereta nun jauh sebatu...gigih nak tengok lavender punya pasal...

Masuk kat dalam tu kena bayar RM5 untuk orang dewasa..okey lah...berpatutan le tuh....adik yang jaga kaunter tiket tu pun menggiurkan...hahahahaha...

Orang datang situ sibuk nak bergambar dengan bunga lavender...aku pulak dok sibuk usya jantan...

Perghhh...banyak pilihan yang ada..beraneka jenis...dalam ramai-ramai tu....ada 2 orang jantan yang buat aku merembes...hahahaha...

Apa lagi aku pun nak try snap pic secara curik2....tapi oleh kerana kurang nya skill dan pengalaman yang cukup....hasil yang dapat kurang memuaskan...

Aku punya la pi saja ulang alik depan jantan 2 ekor tu.....tapi sebab takut + gementar tak tentu pasal...tak dapat nak snap muka dorang....

Ini je lah yang mampu aku buat....

tu abang yang pakai cap...dah ada anak bini...suka tengok muka dia...


btw bini dia tak cantekkk ye...harus aku lebih layak di sisi jantan nih...
hahaha...tudiaaaaa




Gambar belakang je lah yang boleh aku tunjuk....biaq aku je yang tau muka dia macam mana...muahahahahaha....

Lagi sorang jantan ni, dia datang dengan 2 orang kawan...yang kawan-kawan dia tu out dah awal-awal...bukan taste aku...


yang dalam bulatan merah...

Masa dia dan kawan-kawan dia dah nak balik.....aku tak sempat nak kejar dia...sebab apa..aku pulun nak snap pic abang pakai cap tadi....bila dah jauh baru perasan....

Jantan ni memang hot...dia pakai t-shirt hitam...pastu pakai spek hitam...badan tough..rasa macam polis pun ada jugak kalau tengok gaya...yang penting, ada ciri-ciri PLU jugak...aku rasa la..sebab mata dia pon dok melilau-lilau macam carik jantan....

Ini je lah yang dapat aku share....sorry ye kalau tak dapat nak beri kepuasan kat korang..hahahahaha....















Jantan Gila Warning Aku!!!!


Hallooo uollssss...tudia lama habaq hang tak update blog...

Busy sikit dua tiga minggu ni...sampai nak tulis kat blog pon aku tak de masa...just singgah blog-blog yang aku follow jer...

Hah ni nak story sikit pasal satu benda yang menimpa aku baru-baru ni....kejadian yang buat aku hangin satu badan...

Tak de angin..tak de ribut..tak de taufan..tak pasal-pasal kena serang dengan tunang member aku...member aku tu pompoan...kira satu tempat kerja dengan aku jugak la...



Ntah apa kes jantan gila ni nak meroyan kat aku...yang pasti ada perkataan 'sengat' kat situ ya...bangang...tu la nak marah-marah orang sampai otak tu pun biol eja pon dah silap...

Aku tak balas pon mesej dia hantar kat fesbuk ni..malas nak layan...ingat aku ni otak senget macam dia jugak kot...hey sorry la...aku bukannya jenis cepat sentap...tak pepasal nak meroyan tak ketahuan hala...

Benda ni member aku tak tau lagi....aku putuskan untuk tak cerita kat dia....lagipun x nak besarkan hal ni...nanti dikata la pulak aku ni kuat mengadu....

Agak bangang ye tak pasal-pasal aku terlibat dalam hal rumah tangga orang lain ni...aku punya la duduk senyap tak kacau orang...

Nama pon berkawan...of course la selalu keluar sama-sama...tapi bukannya berdua...ada member lain lagi...pemikiran jantan ni memang sempit ya amat....

Kalau dah macam tu kau punya jeles...ambik simpan tunang hang tu dalam almari kaca...hadap la 24 jam tiap tiap hari sampai mampussssssssssssss......dah mati esok, bawak masuk kuboq sama...pastu tarik masuk neraka sama-sama jugak....baru la namanya setia ke neraka bersama-sama....



































Followers

World Clock