Tuesday, 27 May 2014

Jantan Gila Warning Aku!!!!


Hallooo uollssss...tudia lama habaq hang tak update blog...

Busy sikit dua tiga minggu ni...sampai nak tulis kat blog pon aku tak de masa...just singgah blog-blog yang aku follow jer...

Hah ni nak story sikit pasal satu benda yang menimpa aku baru-baru ni....kejadian yang buat aku hangin satu badan...

Tak de angin..tak de ribut..tak de taufan..tak pasal-pasal kena serang dengan tunang member aku...member aku tu pompoan...kira satu tempat kerja dengan aku jugak la...



Ntah apa kes jantan gila ni nak meroyan kat aku...yang pasti ada perkataan 'sengat' kat situ ya...bangang...tu la nak marah-marah orang sampai otak tu pun biol eja pon dah silap...

Aku tak balas pon mesej dia hantar kat fesbuk ni..malas nak layan...ingat aku ni otak senget macam dia jugak kot...hey sorry la...aku bukannya jenis cepat sentap...tak pepasal nak meroyan tak ketahuan hala...

Benda ni member aku tak tau lagi....aku putuskan untuk tak cerita kat dia....lagipun x nak besarkan hal ni...nanti dikata la pulak aku ni kuat mengadu....

Agak bangang ye tak pasal-pasal aku terlibat dalam hal rumah tangga orang lain ni...aku punya la duduk senyap tak kacau orang...

Nama pon berkawan...of course la selalu keluar sama-sama...tapi bukannya berdua...ada member lain lagi...pemikiran jantan ni memang sempit ya amat....

Kalau dah macam tu kau punya jeles...ambik simpan tunang hang tu dalam almari kaca...hadap la 24 jam tiap tiap hari sampai mampussssssssssssss......dah mati esok, bawak masuk kuboq sama...pastu tarik masuk neraka sama-sama jugak....baru la namanya setia ke neraka bersama-sama....



































6 comments:

  1. hati2 bl bkawan ngan milik org... lg2 yg "baru" dimiliki... silap ari bulan... ada yg masuk icu woooo... hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallen angel : masalah kat sini..tunang member aku tu cemburu buta ya amat...tak kan lah bila dah tunang or kahwin, dah tak boleh nak jumpa kawan-kawan....x pe..kita ada abang yang nak protect kita nanti...hohohoho....:)

      Delete
    2. biasalah.. str8... tergugat la konon2nya... tercabar kejantanan. hak hak hak..

      Delete
    3. fallen angel : cehhhh...tergugat la sangat..tak buloq langsung kat tunang dia tu kalau aku str8 sekalipun.....

      Delete
  2. Aku pun penah kena cam nie..cemburu tk bertempat..even dok dkt dlm satu opis pun tk bleh..giler punya org

    ReplyDelete
    Replies
    1. boyz : susah kan....padahal kawan je pon...itu tak boleh..ini tak boleh..

      Delete

Followers

World Clock