Tuesday, 27 May 2014

Usya-usya Jantan di Taman Lavender....


Hye uolllssss....

Baru-baru ni aku and kengkawan ada pi jalan-jalan kat Taman Lavender, Cameron Highlands...saja galak nak pi sana...orang kata tempat dia cantik...ye lah aku pun tak pernah tengok depan mata macam mana rupa bunga lavender...

Masa kami pi tu, tudia ramai nya umat manusia....rimas pulak aku..dengan nak cari parking azab nak mampus...sudahnya park kereta nun jauh sebatu...gigih nak tengok lavender punya pasal...

Masuk kat dalam tu kena bayar RM5 untuk orang dewasa..okey lah...berpatutan le tuh....adik yang jaga kaunter tiket tu pun menggiurkan...hahahahaha...

Orang datang situ sibuk nak bergambar dengan bunga lavender...aku pulak dok sibuk usya jantan...

Perghhh...banyak pilihan yang ada..beraneka jenis...dalam ramai-ramai tu....ada 2 orang jantan yang buat aku merembes...hahahaha...

Apa lagi aku pun nak try snap pic secara curik2....tapi oleh kerana kurang nya skill dan pengalaman yang cukup....hasil yang dapat kurang memuaskan...

Aku punya la pi saja ulang alik depan jantan 2 ekor tu.....tapi sebab takut + gementar tak tentu pasal...tak dapat nak snap muka dorang....

Ini je lah yang mampu aku buat....

tu abang yang pakai cap...dah ada anak bini...suka tengok muka dia...


btw bini dia tak cantekkk ye...harus aku lebih layak di sisi jantan nih...
hahaha...tudiaaaaa




Gambar belakang je lah yang boleh aku tunjuk....biaq aku je yang tau muka dia macam mana...muahahahahaha....

Lagi sorang jantan ni, dia datang dengan 2 orang kawan...yang kawan-kawan dia tu out dah awal-awal...bukan taste aku...


yang dalam bulatan merah...

Masa dia dan kawan-kawan dia dah nak balik.....aku tak sempat nak kejar dia...sebab apa..aku pulun nak snap pic abang pakai cap tadi....bila dah jauh baru perasan....

Jantan ni memang hot...dia pakai t-shirt hitam...pastu pakai spek hitam...badan tough..rasa macam polis pun ada jugak kalau tengok gaya...yang penting, ada ciri-ciri PLU jugak...aku rasa la..sebab mata dia pon dok melilau-lilau macam carik jantan....

Ini je lah yang dapat aku share....sorry ye kalau tak dapat nak beri kepuasan kat korang..hahahahaha....















8 comments:

  1. Bile Pi nie? Amir baru balik outstation dari Cameron Highlands nie...:-P

    ReplyDelete
  2. owh ye ke...hari Sabtu lepas...

    ReplyDelete
  3. tu dia... snap2 pic mcm kdl my world sudah... hak hak hak

    ReplyDelete
    Replies
    1. fallen angel : ish abg KDL tu lagi expert bab2 snap gambar org...

      Delete
  4. Replies
    1. Beta terima sembah kamu..hahahaha.....choyyyyy...

      Delete
  5. Tudia.... kid tgkap gmbr org.... agak2 orang tu tau x ang amek gmbr dieorg... hahaha.... klu org tu tau ang amek gmbr dieorg... agak2 pe yg kid buat..... mmbr kid tu xtau ke yg ang dok sebuk amek gmbr org laen... hahaha.... (nk jd busybody jap).... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. khai : tak perasan kot..sebab aku snap dari belakang..nak mampus snap muka dia depan2...hahahha...member2 aku tak perasan pon...sebab depa pon dok sibuk berselfie kat situ...:)

      Delete

Followers

World Clock