Friday, 29 August 2014

I'm free now...


Sedih memang sedih....menangis meraung macam orang gila pun...no point...

Benda dah jadi...keputusan pun dah dibuat...even aku sendiri tak setuju dengan apa yang dah diputuskan...nak buat macam mana...pihak sebelah sana sudah muktamad tak mau teruskan hubungan ni....

Kalau aku meroyan pun dia dah tak kesian....its ok...

Next week nak ke Kuantan lagi...ada kursus seminggu....hopefully aku boleh lupakan pasal benda ni....then lepas kursus nak chow balik kampung....

Bila ada musibah je baru nak ingat mak abah....mungkin sebab tu benda ni jadi...nak suruh aku balik kampung jenguk mak abah....Tuhan lebih mengetahui...

Serik kah aku????

Buat masa ni rasa serik la kot...hahahahahahaha.....

So...aku akan stop dulu dalam dunia blog ni....nak rest kan diri....

See you soon guys....


8 comments:

  1. hurm... mcm tgh tunggu turn rasanya...

    ReplyDelete
  2. break up is fun, at least for me...

    ReplyDelete
  3. elooo kid,mna hg pi? jgn pth hati lama sgt,, rindu sgt kt hg...

    ReplyDelete
  4. thanks semua....sorry baru sekarang nak reply komen...:)

    ReplyDelete

Followers

World Clock