Sunday, 28 September 2014

I'm back.....


hahaha..hallo guys...miss me????

gaya macam retis la sangat nak ada orang tunggu tungggu aku punya kemunculan balik....almost a month since last upadate kat blog ni....walaupun aku tak de post ape2 new story..aku still melawat blog-blog kengkawan yang lain....follow jugak blog-blog yang ade novel bersiri...i'm a big fan of them...nak mention, malas la pulak...hahaha..sorry tengah taip dalam keadaan yang tergesa-gesa ni...jap lagi ade meeting pengurusan hospital dengan Big Bos...

hmmmm....i'm single now...so macam nak promote diri la pulak...sunyi wooo bila tak de bf ni...feel dengan kengkawan lain dia punya rasa.....kawan-kawan still ada bila masa untuk melepak etc....

Tapi bila tak de bf ni rasa sunyi dia lain...sape-sape yang pernah couple, then break, and became single..tau la macam mana rasa dia....sat sat rasa gersang...hahah tudia....sat sat dia teringat balik kenangan manis dengan insan tersayang....sat sat dia rasa nak nangis bila teringat pulak saat-saat nak berpisah...

Life must go on....hah statement cliche....memang la hidup kena teruskan...nak melalak sampai tahun depan pun tara guna beb....nak pi terjun dari tingkat 88....hang mati masuk neraka terus..sia-sia je...

kali ni aku dah boleh handle dengan lebih tenang...mungkin apa yang terjadi waktu 1st time dulu dengan NF dah banyak mengajar aku...

Sekarang ni kondisi dah ok...mental dah stabil...kadang-kadang teringat balik kat si dia tu..biasa lahh...susah nak lupa woooo....nak tau tak, sepanjang tempoh lepas break..aku dok gila dengar lagu Alyah-Sesal Separuh Nyawa....dan sampai sekarang pun dok dengar lagu ni....ketagih...hikhikhikhik...sedap lagu ni...bila hayati betoi-betoi lirik dia....rasa macam ade persamaan sikit-sikit dengan kisah aku....



Hah....hari ni kalau hangpa nak tau....hari ni kan....

My birthday!!!!!



Happy birthday to me....sadis kan..aku break hari tu sebulan sebelum birthday aku....tak sempat nak celebrate dengan dia...huhuhuhu....

last year pun celebrate sorang2...tahun ni pon celebrate sorang2....

dah dah..tak payah nak sedih2...aku still have my family and fren....mak abah la penguat semangat aku....thanks to mak dan abah yang membesarkan aku, bagi kasih sayang, didikan yang sempurna...tanpa mereka berdua..tak jadi orang la aku..agak nya siamang kot jadi nya....hari ni genap 25 tahun aku bernafas di muka bumi ni....dah tua pun aku ni hah....

Selagi aku bernyawa di atas muka bumi ni..aku akan pastikan mak abah bahagia....aku dah tau mau lukakan hati mereka lagi....from now on (sepatutnya daripada dulu) hidup mati aku hanya untuk insan berdua yang aku sangat sayang ni.....semoga Tuhan merahmati dan mengasihi hidup mak dan abah sehingga ke Syurga...amin.....
















8 comments:

  1. Hepi besdey kid, nk hadiah bg full adres, haks3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : nak nak nak nak....hahahaha

      Delete
  2. babe, aku bara je terbaca entry kau yang ini. tak tahu plak aku kite sebaya.

    now dah tahu...

    ReplyDelete
  3. Sape nk bf???bole mcg sy di no 0109053852...im single...haha

    ReplyDelete

Followers

World Clock