Monday, 20 October 2014

Bos aku gay...Bahagian 2


Aku pernah tulis entri pasal aku syak yang bos aku gay...kali ni aku nak continue sikit pasal cerita gay bos aku ni...hahhhhh.

Maybe aku rasa bos aku ni bisex kot..sebab dia dah ada bini and dah beranak-pinak pun.

So macam ni cerita dia.......

Baru-baru ni, tak lah baru sangat...aku dapat dua orang housemate baru..dua-dua doktor...tapi malangnya dua-dua tak kacak...muahahahaha...*jahat nya aku* plus dua-dua non-malay...

Ok itu tak penting...

Salah sorang housemate ni, dia selalu masuk meeting yang aku pun terlibat sekali...dan ofkos lah bos yang jadi chairman dalam meeting...

Aku tak de lah ambik perhatian sangat dalam meeting..bapak bosan gila dengar orang tua tu bercakap...kalau tak main fon, aku mengelamun..lepas tu gelabah beruk bila nama kena panggil oleh bos untuk mintak bagi pendapat or suggestion dalam topik yang sedang dibincangkan...


Satu yang aku memang rasa macam pundekkk punya bos...tak sah kalau kalau tak seru nama aku dalam meeting..ada aje dia nak tanya..kalau tak de soalan pun...dia saje-saje bahan aku...

Macam satu hari tu...

" ....................(nama aku) ni badan dah macam orang pi gym, tak kan tak de buah hati lagi kot "

Puk*mek punya orang tua..saje nak menganjeng aku la tu...

Banyak kali lah jugak aku kena bahan dengan dia....tapi pandai orang tua ni...lepas tu cepat-cepat dia mintak maaf and niat untuk bergurau...saja nak menceriakan keadaan meeting yang selalu tegang dengan masalah hospital yang tak sudah-sudah.


Ok berbalik kepada housemate aku tadi.

Kat rumah memang jarang sangat dapat duduk berbual dengan dia...ye lah tuntutan kerja dia sebagai seorang doktor...busy tak kira masa...

Tapi bila ada masa untuk melepak dengan dia...topik utama adalah mengumpat bos...dan sesi luahan ketidakpuasan hati pasal bos....

Last week lah, tengah dok berbual-bual dengan housemate aku ni...tiba-tiba dia cakap macam ni..

"eh u better be carefull...i rasa kan pengarah tu macam suka dekat u lah...i tengok cara dia pandang u bila dalam meeting lain macam sangat....i yakin dia tu gay..."

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................

Aku tak tau nak cakap apa...


Lepas tu dia siap ajuk lagi cara bos puji aku masa perhimpunan pagi hari tu...kalau hangpa nak tau, masa perhimpunan pagi siang tu...aku dapat hadiah birthday oleh Kelab Kebajikan & Rekreasi Hospital...time nak ambik hadiah kat pentas, sempat lagi bos puji aku comel...memang satu dewan dengar lah..aku dah naik segan kat atas stage tu...

So...as conclusion...bukan aku sorang je yang syak bos ni suka jantan....maka keyakinan aku meningkat kepada 75 % yang menyatakan bahawa bos aku adalah gay....titik.....

Tapi kan satu lagi conclusion yang dapat dibuat adalah.....aku rasa housemate aku ni pun macam gay je...selalu nya..lelaki gay je yang dapat detect lelaki lain adalah gay...

Korang rasa????


11 comments:

  1. lelaki yg sangat2 straight pun dapat detect lelaki gay la awak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gibb : owh..tapi tak ramai kan...

      Delete
    2. aku rasa ramai kot.... sebab banyak gile kawan2 aku or orang yang aku kerja bersama mcm dapat detect aku,,,

      Delete
  2. Kid charming sangat ni. tu pasal bos terpikat.
    HAHHAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr Unknown : hahahaha...charming la sangat....

      Delete
  3. mau cari temen PS ( phone sex ) saya cwo yang penurut siap disuruh ngapain aja,
    jadi silahkan suruh saya sesuka hati anda silahkan call/sms ke no saya 082225541152 dan 085645857885,,
    khusus gay

    ReplyDelete
  4. Hye saya azri buat service urut and sex service i kat kajang nk meet call je 0172474860 umo 19

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Sy nk cri tman yg da d area alorsetar wassp sy 0175666049

    ReplyDelete

Followers

World Clock