Thursday, 23 October 2014

Terkenangkan si dia......


Bila duduk sorang-sorang tak buat apa, tiba-tiba je teringat balik saat-saat indah bersama si dia dulu...hmmm..bohong la kalau cakap semua kenangan dengan si dia dulu boleh lupa macam tu saja...

Walaupun dah berpisah....sekali sekala rindu itu menjengah kembali...bukan masih berharap kasih dulu mekar kembali...namun hanya mengenang kembali memori indah bersama si dia...rasa nya tak salah....cukup lah memori ini yang aku simpan...



Biol sikit petang-petang ni...hahahaha....staff pulak ramai yang ambik cuti..lengang jer rasa..kerja pun tak de sangat...tu yang minda melayang-layang flashback cerita lama....hihihi...








14 comments:

  1. x pe bro patah tumbuh hilang berganti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammar : kannn...kumbang bukan seekor katanya...

      Delete
  2. Tempat jatuh lagikan di kenang inikan pulak tempat bermanja...

    ReplyDelete
  3. Dari awak siksa jiwa awak merana, baik sahaja awak terima saya...

    ReplyDelete
  4. ala kid bertepok sebelah tangan pun susah nak lupa, inikan plak hang... kenangkan yg manis jeee tauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : seriuosly agak payah nak lupa la...sebab nya dengan dia ni lah antara relationship aku yang paling berjaya..namun, terkandas jugak at the end...huhuhu

      Delete
  5. Please support my new PLU novel Asyraf Suka Hariz! at www.missohshemm.blogspot.com :DD

    ReplyDelete
  6. ah! you looked very hug-gable!

    ReplyDelete
  7. Hye saya azri buat service urut and sex service i kat kajang nk meet call je 0172474860 umo 19

    ReplyDelete

Followers

World Clock