Thursday, 4 December 2014

Pengacara majlis yang booommmmm....

Mengantuk gila habaq hang...baru je sampai pukul 12.30 malam tadi...pagi ni kena masuk kerja...konon nak tunjuk betapa dedikasi nya aku terhadap tugas...

Semalam aku ade kursus kat Kuantan...macam biasa, kursus sangat lahhh bosan dan buat aku mengantuk.

Tapi kan...mujur dia punya Pengacara Majlis  sedap mata memandang...apa yang penceramah jemputan membebel depan tu aku tak dengar dah...dok khusyuk usya abam macho Pengacara Majlis ni..




Kualiti gambar agak macam gampang...so ni je lah yang korang dapat tengok ye..

Macho habaq hang...badan dia macam player rugbi...tapi suara ya ampun...romantik...tak padan dengan tubuh badan dia yang tegap tinggi tu...

Dia ni doktor...nama pun sedap jugak bunyi nya...

Tak pe next year..kemungkinan aku kena transfer buat sementara waktu ke Hospital Kuantan selama 3 bulan...

Hohohoho...ade peluang nak jumpa lagi la nih...


11 comments:

  1. Walaupun tak clear tapi nampak handsome..hehe

    ReplyDelete
  2. lelaki seksi: memang hensem gila Doktor ni...termimpi2 owh..hahaha

    ReplyDelete
  3. Aku nampak line seluar je...haha.

    salam kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : itu seluaqq aku lerr...hahaha...salam kenal bro...:)

      Delete
  4. Asalamualaikum kid
    Kid kje sbg pegawai sains c41 kan?
    Kid kje lab biochem kan?
    Bdak pndai nii.😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. All lbs : hahahaha...tak de pandai mana pun..rezeki Tuhan nak bagi...:)

      Delete
  5. Alhamdulillah kn,kerja pon bgus.gji SO 3k++ hak hak.btw kid SO kt lab biochem kn?kje spital mne,nt sye pon nk apply sptal sme ngan kid bleh?? Hek hek

    ReplyDelete
  6. All lbs : hospital mana...errrrr tak leh mention sini lorh....takut orang tau..hahahaha...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. all lbs : hah boleh2...hahahaha...jadi bos pun pening jugekkk....hahaha

    ReplyDelete
  9. Jgn lpe emel.huhuhu
    Biasala jd bos bnyk bnda kna pk.
    Agk2 stress pg la ngintai doktor2

    ReplyDelete

Followers

World Clock