Wednesday, 4 February 2015

Hobi aku yang pelik...

Aku tak tau la nak describe pelik atau tak pasal salah satu hobi aku ni...tapi for me, aku anggap benda ni sebagai yang weird...

Tabiat aku kalau tengok gambar-gambar jantan yang hot meletop kat fb, ig, or mana-mana website...aku akan save gambar tu...kalau kat fb senang je..kita boleh klik save dengan mudah...macam kat ig..x de button nak save..so dengan gigih nya aku screen shot...dah la fon aku sekarang macam harammm....kadang-kadang kena try 2 3 4 5 kali baru berjaya screen shot..

Ha ha ha ha..nampak tak betapa gigih nya aku...

Kat laptop aku tak payah nak cakap laa...berapa banyak picture jantan yang berbadan kekar dan macho dah aku simpan...ade jugak berfolder-folder...

Biasa nya aku akan online dalam fon...so dalam fon pun memang banyak la koleksi yang ada....kalau dah banyak sangat..sampai satu ketika, aku akan transfer masuk laptop...

Sebab tu lahh..aku cukup takut kalau ade member-member yang nak pinjam fon...atau bukak fon aku..tapi harus la aku letak password...hah gila kau kalau tak de password..sewenang-wenang nya orang boleh bukak fon aku kalau aku tinggal kat mana-mana...

Aku ni dah la jenis suka tinggal barang merata-rata..lepas tu gelabah beruk tak jumpa balik..terutamanya fon..pernah sekali tu, aku terletak fon dalam peti ais kat rumah...dah sampai tempat keje baru sedar yang fon tak de...

Selalu kena bebel dengan mak aku...dia siap sindir lagi...

" Mujur laaa ko*ek tu lekat kat badan, kalau boleh tanggal..dah lama kot hilang ntah mana-mana "

Ayyyooo makk aku...

Lagi satu kalau nak transfer gambar atau lagu dari fon aku ke fon member-member...ofkos aku tak kan bagi dorang pilih sendiri kat fon aku...naya je kasik dorang sendiri pegang fon aku...mati aku kalau member2 tanya..pehal picture jantan je yang ada...

Agaknya fon aku buat hal sekarang ni sebab banyak sangat gambar bukan-bukan dalam ni...rasa nak baling kat anjing je...

Semua koleksi picture jantan yang aku simpan ni, aku akan tengok balik bila tengah horny...hahahaaha...*ape ni*

Lepas tu mula lah bayang yang bukan-bukan...

So kalau sape-sape interested nak share gambar korang yang hot...di alu-alukan..jangan risau..untuk simpanan peribadai aku je...hahahahaha....





12 comments:

  1. Benda ni common je.. memang kebiasaannya fon or laptop ni mcm harta 'privasi' org lelaki (x kira plu or straight) yg mempunyai 'rahsia' sndiri... klu bab laptop pula mcm 'history' kat internet tu kn mcm kena dipadam selalu.. sbb takut klu org pakai nk search or cari web tiba2 yg muncul dlm list carian tu adalah benda yg x sepatutnya.. hahaha.. but memang klu jenis takut nk beri pegang hanfon or sentuh laptop ni biasanya ada 'simpan rahsia' yg dorg xnk org lain tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putera : yes putera....sebab tu kalau kat tempat keje...aku tak kasi kawan-kawan guna laptop aku (aku bawak laptop sendiri pi keje, tak guna PC ofis punya)...takut dorang ni detect apa yang dok usya kat internet...hahahaha...

      Delete
  2. tak pelik pun..normal laa tu..buat modal melanc..*tuuuuuuut*

    kah kah kah

    aku pun jenis yang tak bagi orang pegang fon aku sebab banyak harta karun..nasib baik fon aku tak mengamuk buat hal nak rosak.dia faham tuan dia..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : mesti berkoyan-koyan harta karun dalam fon kau kan??? nak share denga aku tak???

      Delete
  3. Bukan lelaki jer buat cam tu.. Perempuan mcm aku pun *segelintir jer..rasanya lah* sama juga..aku sgt risau kalau member2 aku pegang nfon aku..nasib baek lah diorg faham aku x suka nfon aku kena kacau..hehee.. Bila diorg nk pnjam cepat2 delete history tu yg penting..huuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yoobi : wauuu ade jugak girl yang baca blog aku ni..tenkiu girl!!!!!

      mujur member kau faham..yang member aku jenis tak paham bahasa...lagi aku tegah..lagi seronok dorang nak buat...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Hehe..aku je ke pompuan yg baca blog ko ni??

      dorg hormat sbb aku lebih tua dri diorg..takut kena marah tu yg dgr ckp..hihi..kejam jgk aku ni..huhu

      Delete
    4. Yoobi : silent readers lain aku tak tau la ade lagi ke tak perempuan...so far ko la perempuan pertama yg komen kat blog aku....

      wah akak-akak sangat...

      Delete
  4. btw, hobby u pelik la... takut pulak dengar...

    moral nye, beli phone lagi satu yg kau boleh sewenang2nya save sejuta gambar lelaki yang kau nak..

    satu phone private aktivity, satu phone untuk kegunaan asas. so kalau member2 u nak tgk gambar ke ape, theres nothing to worry about...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gibb : hahahaha...gian beb....jadi satu kepuasan bila tengok balik pic jantan-jantan yang aku save...

      bernas idea u tu.. tq...

      Delete
    2. mungkin aku je kot yang pelik... hahhaah..

      Delete

Followers

World Clock