Monday, 16 February 2015

Ungku Ismail Aziz



Whoaaaaa....1st time nampak pelakon lelaki ni di kaca TV, memang menarik sangat...terus jatuh cinta...gituhhhh...

Sekarang drama dia berlakon, Teman Lelaki Upahan sedang di tayangkan kat TV...katanya jantan ni berlakon boleh tahan..bersahaja tapi best...aku tak berkesempatan lagi nak tengok cerita nih...

Apa lagi aku pun search la info pasal pelakon hensem ni...hensem wehhh pelakon ni....merembes siottt kalau tatap muka dia lama-lama...

Pelakon berumur 30 tahun ni kalau nak tau ade darah keturunan Johor....no wonder la ade title Ungku kat depan nama dia...dah la kacak, berdarah kerabat lagi tu...dan ade sangkut paut jugak dengan Prof Diraja Ungku Abdul Aziz... 




Dan fakta yang lagi menarik pasal pelakon ni...dia mempunyai ijazah dalam jurusan Kejuruteraan Mekanikal dari University of Strathclyde, Scotland, UK... wauuuu..aku memang inzal sangat-sangat dengan jantan-jantan yang amik course engineering ni...

Aku rasa pelakon ni mampu pergi jauhhhh..kalau ikut dia dah lama jugak dalam dunia lakonan, lebih kurang 8 tahun..tapi tak berapa dikenali sangat sebelum ni...

Mungkin bila dah jadi hero dalam drama Teman Lelaki Upahan ni boleh melonjakkan nama dia...mana tahu kan...rupa dah ada...kacak, tinggi...cukup pakej...









Kalau badan kasi fit sikit..sure lagi meletop...ok pasni nak start tengok drama Teman Lelaki Upahan...hahahahaaha...*motif*









10 comments:

  1. Amboi baru tengok gambar dah merembes, belum lagi dengar suara terus mendesah nanti. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr. Nov : suara dia seksi tauuu..hahaha...memang mendesah hingga ke langit ke-7 boleh dengar...

      Delete
  2. dh lama minat kat dia ni sejak dia berlakon dalam citer Sutun 2.. aku tgk Sutun 2 tu pun sbb nk tgk ungku Ismail Aziz ni lah.. senior yg si Sutun tu minat.. xkn lah korang x pernah tgk citer Sutun lg kot? klu tgk mesti kenal senior yg si Sutun tu minat yg dia fikir senior tu minat kat dia... dh lama dia ni berlakon tp x femes2..

    memang sesiapa hero yg berlakon dlm drama slot Akasia TV3 akan mudah nk femes.. skrg ni giliran mamat ni lah kot.. bg peluang dia nk femes walaupun dh lama berada dlm dunia lakonan..

    ReplyDelete
  3. Putera : haah la..betul2..dia ade berlakon dalam cerita sutun...okeyy..nak kena tengok balik cerita sutun...hahaha

    betul tu...sekarang ni trend drama adaptasi novel...strategi nak tarik perhatian penonton...hopefully nama dia ni makin dikenali lepas ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut tgk balik Sutun 2 tu smula.. dapat juga lah ber'feeling 'gei' sekejap dgn mamat ni.. ada babak mamat ni bermesra dgn budak Sutun 2 tu.. bermain basket bersama, trbayang mcm mamat ni pun gei nk goda org.. (obviously dia x gay..) mcm syok pula klu aku jd Sutun tu.. hahaha.. apa2 pun for sure bila tgk citer Sutun 2 mcm terasa syok and trbayang2 pula sbb citer tu agak gay-themed sikit.. and mamat si Sutun minat tu pula si Ungku ni.. and si Ungku ni pun layan je si Sutun (atas ada niat sendiri)..

      Delete
    2. Putera : hang memang hafal cerita ni ye...haha...memang nampak sangat disitu yg hang minat kat Ungku Ismail ni...
      patut nya pengarah2 drama kat Malaysia ni kena perbanyakkan lagi cerita-cerita gay-themed ni....barula golongan plu seronok nak hadap TV nanti..
      hahahah....*matila kena hina lepas ni sebab keluarkan statement ni*...muahahaha..

      Delete
  4. Kid angkat le baju tuh ataih ckit, sluar tuh bgler trun bnyak, aku mrayu nih, aku aku aku,,,,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : tak boleh...aurat tu...tubuh kita hanya untuk tatapan suami yang sah...gituhhh..hahahaha..*mati la kena panah petir*

      Delete
  5. Tak berapa minat sangat kat dia ni. Tapi kalau body dia sado sikit nampak lagi elok.

    ReplyDelete
  6. lelaki seksi : betoiii..kalau dia kasi sado sikit badan tu..confirm lagi meletoppp...

    ReplyDelete

Followers

World Clock