Sunday, 1 February 2015

Usya-usya Jantan di Hot Spring Felda Sungai Klah.


Hallo guys....lama gilak aku tak post new entri kat blog ni...busy habaq hang...*padahal malas nak menaip*

Ni entri pertama aku dalam tahun baru 2015 ni...

So semalam aku pi mandi-manda kat Kolam Air Panas Felda Sungai Kelah, Sungkai Perak...staff-staff aku la yang beria-ria plan...aku pon tak de mende yang nak dibuat kat rumah..memandangkan geng-geng aku yang lain balik kampung...makanya aku setuju la ikut dorang...

Harga nak masuk 15 ringgit satu kepala untuk dewasa...pastu kalau nak guna locker simpan barang-barang, beli token 3 ringgit...

Ofkos la sangat best...satu sebab dapat berendam dalam kolam air panas...dua dapat usya jantan-jantan mandi....meraih uolllsssss....memang tak menahan la aku tengok...merembes siottt...tengok jantan-jantan berbody kekar mandi shirtless...

Tak ke tergugat iman...yang malang nya fon aku buat hal....bateri fon pulak cepat kong...so tak banyak la gambar jantan mandi yang dapat aku snap..lagi pulak tengah dok syok mandi, leceh la nak pegang fon...

Ni ade jugak la gambar sorang jantan yang aku berjaya snap lepas dah siap mandi..sementara nak tunggu staff aku yang perempuan bersiap salin baju...dalam pada nyawa bateri fon di hujung-hujung tanduk...nama nya je ade power bank...macam haram punya power bank...berjaya la jugak snap gambar jantan ni...








Dari belakang pon sudah menggiurkan..lagi la tengok depan-depan...

Ramai gila jantan-jantan hot kat sini..tapi apa kan daya...fon aku buat hal....











18 comments:

  1. fon kau tahu kau nak buat benda tak senonoh..tu pasal dia meragam.

    kakak tudung cekelat tu ko tak nak skodeng?kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : hahaha...nampak tak disitu....niat jahat tak kan berjaya...
      ayyooo..akak tu tak mengghairahkan langsung...

      Delete
  2. haish.. kita pun baru pegi sini tempoh hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gibb : eh eh..jangan-jangan gambar awak yang saya snap itteewwwww...

      Delete
    2. mana ade, kite pergi hari jumaat la...

      Delete
    3. Gibb : laaa..klu tau boleh plan pi sekali.. :)

      Delete
    4. berangan je la nak pegi sekali...

      Delete
    5. Gibb : adussss kena reject terang-terangan oleh Gibb...sakit tuh disini....

      Delete
  3. Emmm nak pergi juga la nanti ...kehkeh ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man : disyorkan untuk pergi...boley cuci-cuci mata...meriah habaq hang...

      Delete
  4. Replies
    1. kakiberangan : huntong la dia...hari-hari boleh pi..jeles kita...

      Delete
    2. seriously? tapi takde jantan menarik pun... pakcik2 je..

      Delete
    3. Gibb : maybe time hang pi..pak cik2 yang ramai....hahahaha...

      Delete
    4. ade je abang2, tapi mata kita nak tak meliar macam mata awak... introvert la katakan...

      Delete
    5. Gibb : wahhh menjaga pandangan sangat....kita tak mampu nak kawal nafsu..hahaha

      Delete
  5. Seriously, aku hnya nk ushar 2 jantan jer, ofcos en kid n en Adam, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : motif abam Jazzlee ni..hahaha..x pe kalau abam Jazzlee yang nak usya...kita rela..hahaha...

      Delete

Followers

World Clock