Monday, 30 March 2015

Rindu seseorang....

Hye guys....

Rindu kita tak ????

Muahahahaha....perasan la kau Kid...

Sakit kan bila menanggung rasa rindu terhadap seseorang...bohong la korang tak pernah rasa rindu kat sape-sape pon...tak kisah la rindu kat parents ke, kucing ke, pakwe ke or suami...

Aku pulak tengah rindu kat seseorang yang belum pernah aku jumpa lagi..muka dia pun aku tak pernah tengok...just sebahagian badan die je yang dapat tengok...

Yang pasti dia baca blog aku..hahahahahaha...sapekah jejaka malang itu????

Aku tau ayat yang dia tulis tu x bawak maksud ape pon...tapi macam yang aku pernah mention...kindaichikid ni sangat laaa mudah jatuh hati kat orang...jangan la buat ayat2 sweet kat dia..nanti dia akan perasan sendiri..pastu terus ingat orang tu suka kat dia...

Teriba je rasa rindu kat orang tu...walhal tak pernah pun bersua muka..ataupun berbalas mesej atau apa...

Mungkin mainan perasaan je kot...hahahahahaha...

Btw...aku tumpang gembira untuk kawan baik aku yang sorang ni...dah berbaik semula dengan bf dia...last week seminggu dia menumpang rumah aku sebab ade krisis dengan bf dia...gaduh sekejap je tu..pastu dah ok semula...biasa la dalam sesebuah perhubungan tu..ade pasang surut...sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pulak pasangan gay...eh tak boleh...tukar2...sedangkan konek lagi tergigit waktu blowjob...inikan pulak pasangan gay macam kita ni...hahahaah...

Untuk orang tu....aku just nak bagitau aku rindu sangat-sangat kat hang....sorry kalau entry ni buat hang rasa tak selesa...

Itu je...k bye...








Thursday, 19 March 2015

Ini yang aku rasa sekarang.....

Nama itu muncul semula dalam hidup aku...dalam pada aku nak lupakan balik semua kenangan yang dah berlalu...

Shitttt....

Kalau aku dalam mood meroyan..aku suka dengar lagu...so temanya kali ni..hari-hari lebih seratus kali aku dok pasang lagu Dayang, Di Pintu Syurga...


Why lagu ni?????

Entah...sebab aku suka dengar lagu ni plus performance Dayang sangat super duper superb...penghayatan dan the way she deliver this song sangat menyentuh hati aku yang sedang rawan ini...

Part lirik yang last paling touching...

 ~ Doaku kasih kita bersua Di Pintu Syurga ~




Monday, 16 March 2015

Kau dah kenapa Ex ??????

Tu lahh..macam orang cakap..time tengah sakan bercinta...semuanya indah...tak jumpa sehari bagai nak gila rasanya...setiap detik terbayang-bayang wajah si dia...

Tapi bila dah putus..hahhhhh...nampak bayang pun, rasa menyirap je....rasa macam nak pijak-pijak je muka dia...berani sangat main-main kan hati aku...

Memang pada mulanya aku dah boleh terima..hubungan aku dengan Abang A dah sampai penghujung nya..okey thats it..cerita dah tamat sekian terima kasih..dia move on with his life..aku pun move on dengan hidup aku sendiri..mula dengan merangkak penuh kepayahan..dan aku dah dapat berlari sekarang...so tak de mende yang tinggal lagi laa...dan tak de ape yang perlu diungkit semula...

Tapi bila dia dah start nak sibuk balik hal hidup aku...apa cita ni wei????

Baru tadi member aku cerita kat aku...member aku ni memang rapat dengan Abang A..

Member aku ni la cerita yang Abang A ada cakap kat dia...Abang A tak berapa suka aku rapat dengan kawan-kawan aku sekarang...

Yes aku akui aku memang tengah kawan dengan golongan lembut aka pondan sekarang...yang sebatu pun boleh nampak lenggok berjalan ala-ala miss universe..so what????

Salahkah?????

Perlu ke nak halang dengan sapa aku nak berkawan...pondan-pondan dorang pun, walaupun mulut lahar ya amat..tapi dorang jujur...tak de nak hipokrit...ni namanya nampak macam jantan....sembahnyang tak tinggal...tapi lubang jubor jugak nak tujah...cakap tak suka orang lembut..tapi malam-malam pondan jugak yang kau cari..ingat aku tak tau yang kau selalu langgan mak nyah...

Lagi satu Abang A ada mengungkit pulak pasal dulu dia tolong ajar aku drive kereta...katanya dia tak kisah kalau orang tak ingat jasa dia apa semua...tapi yang dia kesah kenapa aku dah tak tegur dia dan bini dia sekarang....amboiiiii....ingat semudah ABC 123 aku nak kembali semperti dulu..lepas dah break, lepas hati dah keciwa...senang-senang nak buat-buat macam tak de ape yang berlaku...

Okehhh hari ni aku memang tengah angin..tak de mood nak buat kerja...

Arghhhhhh..stress laaaa aku...





Sunday, 15 March 2015

JANGAN BAGI AKU JATUH HATI.....


Tak perlu la nak sweet bagai dengan aku...kalau aku dah jatuh hati..parah nanti.

Kindaichikid ni..hati dia amat la sensitif dan rapuh..mudah untuk ditawan...maka mudah juga untuk dilukakan..

Sebab tu aku tak suka kalau ada orang yang sweet sangat dengan aku..terlalu caring...aku cepat jatuh hati...jangan la terlampau buat baik sangat dengan aku....nanti aku jadi perasan sendiri...

Kalau sekadar nak berkawan...buat macam nak berkawan....thats it...

Cukup la dulu-dulu punya pengalaman buat aku jadi sasau separuh mati bila kena tinggal...

Kindaichikid jenis yang suka pendam perasaan..tapi kalau meletoppp...nahas laa...muahahaha...

bila la nak sado nihhhhhhhh....stressss...


Monday, 2 March 2015

Cuaca panas....akhirnya aku potong rambut...

Ya ampun..panas gilaaa cuaca sekarang...last week seminggu bercuti kat kampung..tak keruan aku duduk rumah....lebih 5 kali aku mandi sehari...mak dengan abah gelak je tengok aku tak senang duduk sebab kepanasan..biasa duduk kat tempat sejukk...arghhhh..okehhh confirm tak nak mintak tukar...kalau nak transfer pun, aku nak mintak transfer pi oversea la...korea ke, london ke...boleh???

hahahahaha...sebab tu aku jarang balik kampung...*bukan sebab derhaka ye*

Sehari before balik kampung, aku dah siap-siap potong rambut kasi pendek...terpaksa korbankan rambut kpop ku...*tak sedar diri muka jawa*

Rambut panjang bagi sakit kepala je masa cuaca panas ni...itu pun aku balik kampung, pi cari kedai gunting rambut lagi...kasi lagi pendek aku punya rambut...

Hasilnya..muka aku nampak lebih muda beberapa tahun...okehhhh feeling2 remaja belia sekali sekala...boleh carik bapak2 ikan yang taste kat budak bawah umur ni...hahahaha...



~ ngeeeeeeeeeeee ~







Followers

World Clock