Sunday, 15 March 2015

JANGAN BAGI AKU JATUH HATI.....


Tak perlu la nak sweet bagai dengan aku...kalau aku dah jatuh hati..parah nanti.

Kindaichikid ni..hati dia amat la sensitif dan rapuh..mudah untuk ditawan...maka mudah juga untuk dilukakan..

Sebab tu aku tak suka kalau ada orang yang sweet sangat dengan aku..terlalu caring...aku cepat jatuh hati...jangan la terlampau buat baik sangat dengan aku....nanti aku jadi perasan sendiri...

Kalau sekadar nak berkawan...buat macam nak berkawan....thats it...

Cukup la dulu-dulu punya pengalaman buat aku jadi sasau separuh mati bila kena tinggal...

Kindaichikid jenis yang suka pendam perasaan..tapi kalau meletoppp...nahas laa...muahahaha...

bila la nak sado nihhhhhhhh....stressss...


22 comments:

  1. tahu tak pe, bila ada yang terlalu caring membuatkan kita cepat jatuh cinta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : yup...walaupun dia x de niat pun..just caring sebagai kawan..tapi kita ni yang terlalu senang untuk jatuh hati...

      Delete
  2. Amboi belanja jack jones... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nov Collins : jack jones apa tu??????

      Delete
    2. Sudah gaharu,
      Cendana pula,
      Sudah tahu,
      Bertanya pula... XD

      Delete
    3. Nov Collins : hahahaha....pandai berpantun...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Jatuh cinta kan perkara terindah pernah terjadi pada makhluk bernama jiwa ..
    Tapi tak semua cinta itu ditakdirkan untuk kita .. kita tak boleh pilih dengan siapa kita nak jatuh cinta ..
    Kun faya kun .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man : tapi kita berhak untuk mendampingi orang yang kita suka..orang yang kita sayang..yup betul kalau dah ditakdirkan bukan jodoh kita..buat macam mana pun..tetap tak kan bersama...tapi kita still boleh berjuang untuk dapatkannya...hikhik...

      Delete
  5. Sebab Tu Amir kalau dalam perhubungan nie suka ambik sikap 'Like A Water...Its Go By The Flow'. Amir tak suker letak pperasaan tu lebih2...coz only God know how its feel when your heart is broken....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : haah..kid pun selalu ingatkan diri...supaya jangan terlalu mengharap...tapi kadang-kadang perasaan tu datang sendiri tanpa kita sedar....bila tiba bab hati dan perasaan ni..susah Amir..kena pulak didorong oleh layanan si dia yang terlalu ambik berat...kita pun dah rasa macam di awangan...feeling2 orang tu suka kita..walhal dia just aggap kawan je...

      Delete
  6. Apsal kid xpusing depan, mrembes hbih habag hg, stim gilerrr aku kang, hadirlah kau dlm mimpiku mlam ni, xsbag nk pluk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : perut kita boroiii...confident snap pic backside sajorr..hahahaha..tunggu badan kita ade six pack nanti yeee..baru confident..hahahaha..
      malam ni kita jadi nightmare untuk mu abam Jazz...muahahahaha

      Delete
  7. Apsal kid xpusing depan, mrembes hbih habag hg, stim gilerrr aku kang, hadirlah kau dlm mimpiku mlam ni, xsbag nk pluk.

    ReplyDelete
  8. sweet talker memang bahaya...iman kena kuat,kalau tak mudah tumpas..

    ko dah cukup sado Kid...ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : mujur iman aku kuat..hahahaha

      aminnnnn...tak cukup sado ni...nak macam Zulariffin...kihkihkih....

      Delete
  9. Kau dtg lagi mengangu fikiranku
    mmbuat daku terharu
    tiada dpt mlupakanmu
    kau mjelma dihatiku
    puas kucuba mlupakan wajahmu
    Tapi ku berdaya
    mengapa aku rasa bgini
    merindu seharI hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : ish ish...nak sweet2 jangan kat sini...public ni..hahaha..

      Delete
  10. Kau dtg lagi mengangu fikiranku
    mmbuat daku terharu
    tiada dpt mlupakanmu
    kau mjelma dihatiku
    puas kucuba mlupakan wajahmu
    Tapi ku berdaya
    mengapa aku rasa bgini
    merindu seharI hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : abam Jazz..kan saya dah kata jangan bagi saya jatuh hati...nanti payah...hihihi...

      Delete
  11. Kid, jangan lah belanja-belanja macam ni. Sy terjatuh hati nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yusuf : hahahaha..memang itu tujuan sebenarnya..*mati la kena carut*...

      Delete

Followers

World Clock