Monday, 16 March 2015

Kau dah kenapa Ex ??????

Tu lahh..macam orang cakap..time tengah sakan bercinta...semuanya indah...tak jumpa sehari bagai nak gila rasanya...setiap detik terbayang-bayang wajah si dia...

Tapi bila dah putus..hahhhhh...nampak bayang pun, rasa menyirap je....rasa macam nak pijak-pijak je muka dia...berani sangat main-main kan hati aku...

Memang pada mulanya aku dah boleh terima..hubungan aku dengan Abang A dah sampai penghujung nya..okey thats it..cerita dah tamat sekian terima kasih..dia move on with his life..aku pun move on dengan hidup aku sendiri..mula dengan merangkak penuh kepayahan..dan aku dah dapat berlari sekarang...so tak de mende yang tinggal lagi laa...dan tak de ape yang perlu diungkit semula...

Tapi bila dia dah start nak sibuk balik hal hidup aku...apa cita ni wei????

Baru tadi member aku cerita kat aku...member aku ni memang rapat dengan Abang A..

Member aku ni la cerita yang Abang A ada cakap kat dia...Abang A tak berapa suka aku rapat dengan kawan-kawan aku sekarang...

Yes aku akui aku memang tengah kawan dengan golongan lembut aka pondan sekarang...yang sebatu pun boleh nampak lenggok berjalan ala-ala miss universe..so what????

Salahkah?????

Perlu ke nak halang dengan sapa aku nak berkawan...pondan-pondan dorang pun, walaupun mulut lahar ya amat..tapi dorang jujur...tak de nak hipokrit...ni namanya nampak macam jantan....sembahnyang tak tinggal...tapi lubang jubor jugak nak tujah...cakap tak suka orang lembut..tapi malam-malam pondan jugak yang kau cari..ingat aku tak tau yang kau selalu langgan mak nyah...

Lagi satu Abang A ada mengungkit pulak pasal dulu dia tolong ajar aku drive kereta...katanya dia tak kisah kalau orang tak ingat jasa dia apa semua...tapi yang dia kesah kenapa aku dah tak tegur dia dan bini dia sekarang....amboiiiii....ingat semudah ABC 123 aku nak kembali semperti dulu..lepas dah break, lepas hati dah keciwa...senang-senang nak buat-buat macam tak de ape yang berlaku...

Okehhh hari ni aku memang tengah angin..tak de mood nak buat kerja...

Arghhhhhh..stress laaaa aku...





19 comments:

  1. hee, A ungkit pasal ajar kau bawak kereta? motif???

    btw, takpe kwn ngan pondan, janji happy... u leh kawan ngan sesapa pun. tiada siapa mampu menghalang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gibb : itu laaa...kalau tau macam ni jadinya..x ingin langsung aku belajar dgn dia..

      Delete
  2. Yg psti aku bkn pondan@sotong, klu nk gduh ringan jerrt pnumbok aku, haks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : hihihi..tau...ko jantan...hahahaha...

      Delete
  3. Yg psti aku bkn pondan@sotong, klu nk gduh ringan jerrt pnumbok aku, haks

    ReplyDelete
  4. Cillax bro, dia jealous tu, tengok ko makin mengancam dari hari ke hari hehehe. Tapi dengan siapa kau kawan is not important yang penting keikhlasan di sebalik persahabatan tu (cewahhh). Abaikan je jantan tu, lelame nanti dia penatla, ko go on je dengan apa yang ko buat, takyah stress-stress untuk manusia macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sammy : kelasss..mengancam kah??? hahahaha...ye aku pun malas nak ambik pot...aku meroyan dalam blog ni je...hahaha..tenkiu for the advices..:)

      Delete
  5. Abaikan je lah dia tu...kalau dia melampau sangat belasah je dia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : aku tak kuat nak belasah orang...acaner tu ???

      Delete
  6. Kidd...itu dinamerkan giler talak versi GAYah....hihihi....

    Alah...abaikan jerlah kidd...bukannyer dier boleh buat aper2 pun kat kidd....kalau kidd pikir2 kan perangai bodoh dier...lagi kidd pening kepala...kalo kidd nak kawan dengan sesaper pun, so what...siape dier nak larang kidd...he just an insect k...;-p

    Whatever pun, Nie Amir tujukan lirik ni utk Kidd..

    "What doesn't kill you makes you stronger
    Stand a little taller
    Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
    What doesn't kill you makes a fighter
    Footsteps even lighter
    Doesn't mean I'm over cause you're gone

    What doesn't kill you makes you stronger, stronger
    Just me, myself and I
    What doesn't kill you makes you stronger
    Stand a little taller
    Doesn't mean I'm lonely when I'm alone..."

    p/s : Lagu Kelly Clarkson - Stronger...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : tq Amir..hahaha..saya nak awak yang nyanyikan lagu ni..hihihi

      Delete
  7. hek elehh...ajar driving pun nak mengungkit?...tu belum lagi dia bagi hadiah kereta,mau dia mintak balik kereta tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : bila time sayang..semua boleh...bila dah break, habis semua nak ungkit...adat la kan..

      Delete
  8. Syang, andai hari ini kau muram
    Kenangilah smula saat bersama sidia
    mgkin dlm kepahitan ada terselit kelucuan
    pasti bisa buat kau tersenyum

    Andai hari ini kau riang
    jgn lupa pada abang
    krana abang berhati rawan
    tenggelam dlm lautan krinduan

    Haks2, pasti ada yg mnyampah @ mntah darah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : stim kita baca....:)

      Delete
    2. Alamak. Ter''stim'' pulak baca. Hahaha.

      Kid: Cemburu tanda sayang mungkin? Kau chill je la. Meh aku ajar masuk benang dalam jarum. ;p

      Delete
  9. Nov Collins : lubang jarum kecikkkkk..susah nak masuk..x de lubang lain ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lubang lain.. Tanya abam Jazlee. Luas pengalaman. Hahaha.

      Delete
  10. The fact that dia ungkit sebab ajar kau bawak kereta is absurd. Tak masuk akal lah that abang A. haishhhh. You worth much more than him I believe.

    You go girl! Stay away from that bi*ch. *flawless* lol

    ReplyDelete

Followers

World Clock