Monday, 30 March 2015

Rindu seseorang....

Hye guys....

Rindu kita tak ????

Muahahahaha....perasan la kau Kid...

Sakit kan bila menanggung rasa rindu terhadap seseorang...bohong la korang tak pernah rasa rindu kat sape-sape pon...tak kisah la rindu kat parents ke, kucing ke, pakwe ke or suami...

Aku pulak tengah rindu kat seseorang yang belum pernah aku jumpa lagi..muka dia pun aku tak pernah tengok...just sebahagian badan die je yang dapat tengok...

Yang pasti dia baca blog aku..hahahahahaha...sapekah jejaka malang itu????

Aku tau ayat yang dia tulis tu x bawak maksud ape pon...tapi macam yang aku pernah mention...kindaichikid ni sangat laaa mudah jatuh hati kat orang...jangan la buat ayat2 sweet kat dia..nanti dia akan perasan sendiri..pastu terus ingat orang tu suka kat dia...

Teriba je rasa rindu kat orang tu...walhal tak pernah pun bersua muka..ataupun berbalas mesej atau apa...

Mungkin mainan perasaan je kot...hahahahahaha...

Btw...aku tumpang gembira untuk kawan baik aku yang sorang ni...dah berbaik semula dengan bf dia...last week seminggu dia menumpang rumah aku sebab ade krisis dengan bf dia...gaduh sekejap je tu..pastu dah ok semula...biasa la dalam sesebuah perhubungan tu..ade pasang surut...sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pulak pasangan gay...eh tak boleh...tukar2...sedangkan konek lagi tergigit waktu blowjob...inikan pulak pasangan gay macam kita ni...hahahaah...

Untuk orang tu....aku just nak bagitau aku rindu sangat-sangat kat hang....sorry kalau entry ni buat hang rasa tak selesa...

Itu je...k bye...








31 comments:

  1. Awak ... jangan macam nie ..
    Kena ayat skit terus gemalai ..kehkeh.
    Orang tue ayat semua orang kot .. wake up wake up !! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man : kannnn....saya tau yang die memang jenis macam tu dengan semua orang...
      teruk kan saya ni..cepat sangat nak lentok bila kena ayat sikit...hahahahahaha..
      x po..x po..sebab tu dah sedar diri dari awal2...klu layannn je nanti...habis hanyut...
      btw Nu'man macam tau je sape...

      Delete
    2. Aa ... rasa tahu :p
      Klu betul ... baik awk lupa kan ..hahaha

      Delete
    3. Nu'man : ye baikkk....mainan perasaan je ni kot...hahahaha :)

      Delete
  2. Replies
    1. Gibb : miss u to dude...muahhhhh sikit....

      Delete
  3. Bisikan asmara ku memanggil nama mu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nov Collins : haipppp jangan...kan kita cakap jangan sweet2 sangat..nnti kita jatuh hati..camno??? sapo nak tanggung...hahahaha

      Delete
  4. tengok separuh badan je dah lentok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamen : baru separuh badan tengok dah sampai separuh nyawa ku lentok...hahahaha....

      Delete
  5. Replies
    1. All Ibs : jeng jeng jeng jeng....hahahahaha..x ley mention..nanti dia tak selesa pulak...

      Delete
    2. Seperti mampu ku agak siapa,hak hak hak
      (Tipu je)

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Amboi. Hehehe..hope orang tu pun rindu kat awk juga k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki seksi : harap nya la...klu dia rindu pon..sekadar rindu seorang kawan kot...hahahaha...saya ni je yg suka fikir lebih2...

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzlee : hihihi..entah la..mungkin ya mungkin tak...
      tapi..kalau hang????

      gigih kan buat puisi segala...ha...hahaa..sweet sangatttttt :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Jazzlee : haiyookkkk mainan takdir apa ni abammm...hahahaha...ye haah betoi kot..cheq keliru ala2 lagu Keliru, Ajai n nurul tu....

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Wah kid..bahaya nie mudah jatuh hati..tu cuma mainan perasaan jek kid..jgn menaruh harapan pada sesuatu yg tk pasti..huhu..bermadah plak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boys.malay : hah itulah Kindaichikid...mudah nak feeling2 jatuh cinta...dia tak pernah nak serik dan ambik pengajaran dengan apa yg dah jadi sebelum2 ni...sebab apa..sebab hati dan perasaan ni tak dapat dikawal...

      Delete
  11. Well...as Amir advice kat Kidd dulu...Let it go with the flow....

    Lagu tuk Kidd (Bagi Kidd menambah perasaan lagik...;-P)....

    "This is my heartbeat song and I'm gonna play it
    Been so long I forgot how to turn it up up up up all night
    Oh up up all night long
    This is my heartbeat song and I'm gonna play it
    Turn it on
    But I know you can take it up up up up all night
    Oh up up all night long...."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir : hahahaha...lagu apa ni...tak dapat tangkap tajuk lagu...

      kalau let it go with the flow...biar je perasaan ni..takut terus bercambah-cambah...then sampai satu tahap dah tak boleh nak hapuskan terus perasaan ni..

      Better for me to shut down terus perasaan yang still lagi tak berapa nak kuat ni..at least tak de laaa meroyan bagai nak rak di hari muka...

      Delete
    2. heartbeat song by Kelly Clarkson :D

      Delete
    3. Thanx My Existence....You answered that for me...;-)

      Well Kidd...I'm Agreed with you...perasaan nie...it's so subjective...sesetengah orang masih mampu menahan perasaan mereka...but some no....it's human nature...we born with it...and we really need to deal with it..Amir pun kekadang macam tu gak...lagi-lagi kalo kat youtube Amir tengok pasangan PLU Couple (western - such as channel Trent and Luke ataupun MarkE Miller - Kidd boleh search kat youtube kalo nak tgk ;-P) nie buat video tentang life dieorg bersama pasangan dierog...make me so jealous...and melayan perasaan ...huhuhu...;-P

      Delete
  12. Ttba gigih pulak ak nk cari jejaka separuh badan..hehee..

    Tp..ak paham perasaan ko tu..kdg2 hti kta ni cepat terusik.. so sila jaga hati anda elok2.. =)

    ReplyDelete
  13. Yoobi Park : hahahahaha...gigih la cari...
    baikkk..saya akan jaga hati elok2...hihihi...:)

    ReplyDelete

Followers

World Clock