Friday, 24 April 2015

Kena Block...

Aku pelik dengan perangai sesetengah manusia dalam gay apps ni...lepas tegur ala-ala kadar je...pastu terus mintak pic...bila tak bagi, meroyan maki bagai hilang puki..pastu terus block..

What the hell !!!!!!!

Aku hanya mampu ketawa terbahak-bahak je bila kena macam tu dengan sorang plu ni...

Diri sendiri pun tak letak pic...ada hati nak menatap wajahku yang tampan lagi segak menawan ini...haktuiiiiiiii....kahak hijau aku bagi kat muka hanggg....

Realiti dalam dunia PLU....luaran yang lebih diutamakan... aku sendiri pun ada letak beberapa kriteria terhadap seseorang itu untuk aku bersetuju bila diajak berjumpa...

Nak pulak aku hadap muka yang pecah rumah..tapi kena tolak dengan cara yang elok laaa...cara aku, aku akan jawab

" sorry awak bukan taste saya..tapi kita boleh jadi kawan "

Tak kesah la kan...itu taste masing-masing...tak boleh nak kata apa....dunia memang kejam...yang hodoh memang sentiasa ditindas...*Takbur nya aku*....

Dan hak masing-masing jugak untuk tidak berkongsi pic sendiri...

Kena laaa terima kalau seseorang tu tak mau share pic dia...ni dah orang tak bagi...macam-macam la di maki nya...bajet hot...perasan hensem...

Yes aku memang hot..aku memang hensem....*Confidenttttttt*

So what ????

Nak makan penampar free ?????

Aku pon tak buloqqq la nak jumpa dengan plu yang perangai macam hanjengg ni...berlambak lagi yang teringin nak jumpa aku..*Confidenttt lagi*...hahahaha....padahal nan hadooooo....berangan je la aku ni....muahahahaha...

Anti bebenor aku dengan orang yang dok block kat dalam gay apps ni..macam shit sangat ko punya reaksi bila permintaan tak tertunai...aku bayangkan ni mesti plu-plu yang baru nak up...sel-sel otak pun belum berhubung dengan sepenuhnya walaupun bulu kote dah terjulur keluar dari dalam spender..

*Bila lah dapat jumpa lagi dengan jantan putih tu*











Wednesday, 1 April 2015

Facebook

Hari ni gigih laaaa update entri baru kat rumah..sepatutnya aku dah landing atas katil sambil cuci-cuci mata tengok cerita blue..*haiyookkk*..ye betoi..dah jadi habit aku..tak boleh tido kalau tak layan cerita biru...tak kesah la dek non...yang lurus ataupun tak lurus..hujung-hujung yang berkonek jugak fokus utama aku..hahahaha...

Yang boleh aku online update blog sekarang sebab nya housemate aku baru je pasang wifi kat rumah...naaaaaaaa....makanya pengisisan masa lapang aku meriah ulala tropika la lepas ni...

Sebelum ni..nak kena tunggu kat tempat keje baru la dapat online...hikhikhik...inilaaa hakikat sebenar kegiatan tak bermoral penjawat awam...tak guna kannn....

Owh aku baru ingat nak cerita pasal benda lain sebenarnya.....faktor umur la ni sampai dah nyanyuk melalut bukan-bukan...*see salah satu kesan terlalu asyik tengok cerita lucah*

Aku tau..ramai blogger plu ni ade dua akaun facebook kan ????

Malas nak mention satu2...ada jugak beberapa orang yang dah jadi friend aku kat facebook....ok nak mention kat sini..aku hanya ada satu je facebook...tak de dua tiga empat akaun facebook yang lain...

Makanya facebook aku tu harus laaaaa akaun facebook yang utama...yang jadi masalahnya adalah segala kegiatan songsang pon terselit jugak kat situ..maksud kegiatan songsang tu bukannya aku menyundal cari konek jantan atau apa,..maksud aku benda-benda yang membuatkan orang syak yang aku gay...

First...kalau tengok daripada frenlist aku pon boleh detect dahhh...kau rasa kalau dah 3/4 daripada jumlah dalam frenlist adalah jantan...dan majoriti nya dia punya profile pic shirtless...tak ke boleh mucul kecurigaan kat situ tentang seksualiti aku...

Second....aku memang jenis kaki like picture2 jantan yang hot...lagi2 kalau yang post gambar tak pakai baju..main besi kat gym...tunjuk bicep segala...waduhhhh gugur iman...

Third.....facebook yang sekarang ni kan dah terlalu open sangat..segala aktiviti yang kita buat dalam tu akan appear kat wall fren kita..so sah2 laaaaa...kalau aku like or komen kat picture jantan aku muncul kat wall kawan2 aku...

Tu la tadi...nak dibuat cerita..aku call adik perempuan aku yang tengah study kat Uitm shah alam tu...ye la abang mithali..tanya la cukup duit ke tak...belajar ok ke...

Sembang punya sembang..tup tup dia tanya aku soalan yang mebuat aku tersedak...udah le sambil mengunyah biskut chipsmore time tu...

" Abang napa achik tengok hang selalu like gambaq2 lelaki tak pakai baju ??? "

Hampir tersembur la seredak2 chispmore dalam mulut aku tu...mati la pecah lobang...mulut adik aku ni tak boleh diharap sangat...tak mustahil nanti tengah-tengah berkumpul satu family selamba badak je dia ungkit balik hal ni...memang la mak ayah aku x de facebook...tapi tukang penyampai nya ade je...bertuah betul adik-adik aku ni...

Aku malas nak jawab...terus tukar topik...hahahahaha...mujur laa adik aku pun x de laa nak panjangkan isu ni...syukurrrrr....

Kawan aku dah ade yang tegur sebelum ni..dia nasihatkan aku untuk buat satu lagi akaun facebook klu nak add jantan2 plu...

Lepas kena nasihat tu..ade terpikir nak buat...tapi tak buat buat pon..padahal tak dak la susah mana pon...

Aku rasa macam leceh la pulak....

Kadang-kadang aku pikir mampus pi lahhh...as long aku tak mengaku dengan mulut aku sendiri..or tetiba aku buat status ~ I'm gay and i`m proud of it ~......sudahhhh...

Setakat like picture jantan2 seksi atau add jantan2 plu tu x pe kot..orang hanya boleh syak je..lagipon kalau aku add orang kat facebook..aku tengok jugak..,kalau dah nama FB pon Ali PLU Penang....contoh ye..kang ade pulak mamat nama Ali yang duduk penang terasa nanti...kalau dah nama macam tu, idok le aku add...

Buat masa ni aku malas nak buat satu lagi akaun facebook untuk sisi hitam aku ni...biar je la aku guna facebook aku yang sekarang ni...

Yang pasti hanya ada sorang blogger je tau facebook aku dan tau aku adalah Kindaichikid...pandai dia teka...dia tegur aku dulu menerusi FB chat...dan memang aku dah warning awal2 la..jangan pecah rahsia...hye junior...hahaha...blogger tu femes gak..tapi die dah lama tak update blog dia...busy study kot....kami pon jarang2 sekali chat kat FB...aku memang jenis malas ya ampun nak ber chat2 ni...wassap kawan2 pon berjanggut la nak tungu aku reply...harus laaa kena maki dengan kawan2 bila jumpa...aku hanya reply mana2 mesej yang penting je...

As conclusion...kalau nak menyudal guna fake akaun okiesssss..kalau tak anda akan susah dikemudian hari....


























Followers

World Clock