Friday, 24 April 2015

Kena Block...

Aku pelik dengan perangai sesetengah manusia dalam gay apps ni...lepas tegur ala-ala kadar je...pastu terus mintak pic...bila tak bagi, meroyan maki bagai hilang puki..pastu terus block..

What the hell !!!!!!!

Aku hanya mampu ketawa terbahak-bahak je bila kena macam tu dengan sorang plu ni...

Diri sendiri pun tak letak pic...ada hati nak menatap wajahku yang tampan lagi segak menawan ini...haktuiiiiiiii....kahak hijau aku bagi kat muka hanggg....

Realiti dalam dunia PLU....luaran yang lebih diutamakan... aku sendiri pun ada letak beberapa kriteria terhadap seseorang itu untuk aku bersetuju bila diajak berjumpa...

Nak pulak aku hadap muka yang pecah rumah..tapi kena tolak dengan cara yang elok laaa...cara aku, aku akan jawab

" sorry awak bukan taste saya..tapi kita boleh jadi kawan "

Tak kesah la kan...itu taste masing-masing...tak boleh nak kata apa....dunia memang kejam...yang hodoh memang sentiasa ditindas...*Takbur nya aku*....

Dan hak masing-masing jugak untuk tidak berkongsi pic sendiri...

Kena laaa terima kalau seseorang tu tak mau share pic dia...ni dah orang tak bagi...macam-macam la di maki nya...bajet hot...perasan hensem...

Yes aku memang hot..aku memang hensem....*Confidenttttttt*

So what ????

Nak makan penampar free ?????

Aku pon tak buloqqq la nak jumpa dengan plu yang perangai macam hanjengg ni...berlambak lagi yang teringin nak jumpa aku..*Confidenttt lagi*...hahahaha....padahal nan hadooooo....berangan je la aku ni....muahahahaha...

Anti bebenor aku dengan orang yang dok block kat dalam gay apps ni..macam shit sangat ko punya reaksi bila permintaan tak tertunai...aku bayangkan ni mesti plu-plu yang baru nak up...sel-sel otak pun belum berhubung dengan sepenuhnya walaupun bulu kote dah terjulur keluar dari dalam spender..

*Bila lah dapat jumpa lagi dengan jantan putih tu*











9 comments:

  1. Amboi kid kemain statement. Hahaha. Aku kalau chat kat gay apps, aku akan bgthu awal2 aku just nak kawan. Pape hal pun kena mula as kawan. Later on baru decide camne. Offer fun @ ONS tu memang aku ignored. Classy gitu. Hehe. :p

    ReplyDelete
  2. Nu'man tak minat sangat chat kat gay's apps nie .. so plain. Asyik nak minta main. Tak pon minta gambar. Boring ... Dulu2 la, selalu chat dengan jantan straight ... nyamar nama pompuan .. hahahah .. sangat hilarious ok layan jantan straight nie ....kehkeh

    ReplyDelete
  3. Hahahaha. Biasalah tu abg, tak minta gambar, minta benda lain pulak.

    ReplyDelete
  4. Gay apps...? hm...Amir pun samer ngan Nu'man Kidd....not to intrested in Gay apps...however, Amir tak kisah kalo ader kawan2 Amir yg into gay apps nie...terpulanglah pada individu tersebut...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. By The Way Kidd, Amir nak tumpang promote blog Amir boleh...plz...;-P Huhuhu....

      http://iamwarlord.blogspot.com/

      Delete
  5. kawe dr kelate. suko sex
    kawe itam dan berbulu
    call sms 0145466071

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHA. Samalah kita. Selalu je kena block.
    Tak pun bila aku cakap aku tak hensem terus dia senyap tak reply.
    Lantak koranglah.

    ReplyDelete
  7. actually, plu2 yang tua pun perangai sama je, tak minat kat kita, diblocknye kita..

    perangai hanjing...

    dalam hati aku terus bermadah,(eh, kau tu dah tua, jangan nak memilih sangat la!) ayat nak sedapkan hati...

    ReplyDelete

Followers

World Clock